10 نکته طلایی در مورد کیک خوشمزه خانگی (1403)

10 نکته طلایی در مورد کیک خوشمزه خانگی (1403)

بازدید: 1180    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 26043    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد کیک خوشمزه خانگی (1403)


انواع کیک خوشمزه خانگی 
کیک میوه به 
کیک میوه به یکی از  کیک های خوشمزه پاییز و زمستان است که به روش‌های مختلفی میتوان در خانه درست کرد.

10 نکته طلایی در مورد کیک میوه به (1403)

1-پیامبر خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) می فرمایند : « به» بخورید ، چرا که ذهن را تقویت می کند ، غم و اندوه را می برد و فرزند را زیبا می سازد. 

2-امام صادق (علیه السلام) می فرماید : به، معده را نیکو و قلب را محکم و قوی می سازد. 

3-امام رضا (علیه السلام) می فرماید : به بخورید که عقل و مغز را زیاد می کند.

مواد لازم کیک به : 
آرد کامل۲ پیمانه 
به رسیده و زرد 1 عدد 
شکر یا خاکه قند 1 پیمانه 
روغن زیتون یا کنجد 1/2 پیمانه 
تخم مرغ ۳ عدد 
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری 
وانیل نصف قاشق چایخوری 
پودر دارچین۲ قاشق چایخوری 

طرز تهیه کیک به بدون فر 
در ابتدا یک به را بشورید و چند تکه کنید، پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید و با چند برش‌ به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و آن را آب پز و یا بخار پز کنید.(یک قابلمه بزرگ را تا یک سوم آب ریخته و آن را بجوش آورید بعد به های تکه‌ تکه شده را در یک قابلمه کوچکتر ریخته داخل قابلمه بزرگتر در حال جوش قرار دهید و درب آن را بگذارید تا خوب بخارپز شود) سپس با هر وسیله‌ای که دارید میوه به پخته شده را له و یا پوره کنید، می‌توانید در ظرفی بریزید و با گوشتکوب فشار دهید تا کاملا پوره شود، بعد حتما آب اضافی آنها را بگیرید. 

تخم مرغ، شکر و وانیل را هم میزنیم و در اولین مرحله از تهیه کیک باید تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنیم . تخم مرغ‌ها را از نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید تا هم دمای محیط شوند. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. 

حالا با استفاده از همزن دستی یا برقی برای ۵ تا ۱۰ دقیقه این ترکیب را مخلوط کنید تا این مایه سفید و غلیظ شود. در این مرحله روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در صورت تمایل وانیل را هم اضافه کنید. در این مرحله میوه پخته شده را در ظرف بریزید و با همزن دستی با برقی هم بزنید، تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود. 

اضافه کردن مواد خشک به مایه کیک : حالا نوبت اضافه کردن آرد و بکینگ پودر و دارچین است. ابتدا آرد و بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و الک کنید. سپس این ...
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک میوه به روی لینک کلیک کنید.



کیک کدو حلوایی 
امام حسین(علیه السلام) از نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله وسلم) نقل کرده که فرمودند: کدو بخورید، که اگر خدا درختى بهتر و سبک تر (غذایى سبک‌تر) از آن سراغ داشت براى برادرم یونس می‌رویانید. در آبگوشت زیاد کدو بریزید که به عقل می‌افزاید. 

مواد لازم کیک کدو حلوایی 

آرد کامل۲ پیمانه 
شکر یا خاکه قند 1 پیمانه 
روغن زیتون یا کنجد 1/2 پیمانه 
تخم مرغ۳ عدد 
کدو حلوایی پوره شده 1 عدد 
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری 
وانیل نصف قاشق چایخوری 
پودر دارچین۲ قاشق چایخوری 

10 نکته طلایی در مورد کیک کدو حلوایی خانگی (1403)

طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون فر 

در ابتدا یک کدو حلوایی را بشورید و نصف کنید، پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید و با چند برش‌ به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و آن را بخار پز کنید.(یک قابلمه بزرگ را تا یک سوم آب ریخته و آن را بجوش آورید بعد کدو حلوایی تکه‌ تکه شده را در یک قابلمه کوچکتر ریخته داخل قابلمه بزرگتر در حال جوش قرار دهید و درب آن را بگذارید تا خوب بخارپز شود) 

سپس با هر وسیله‌ای که دارید کدو‌ها را له و یا پوره کنید، می‌توانید در ظزفی بریزید و با گوشتگوب فشار دهید تا کاملا پوره شود، بعد حتما آب اضافی کدو را بگیرید. 

در یک کاسه تخم مرغ‌ها را ریخته و هم بزنید و  بعد شکر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا حجم آن زیاد شود و پف کند. 

در این مرحله روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در صورت تمایل وانیل را هم اضافه کنید. در این مرحله پوره کدو حلوایی را در ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید، تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود.

در این مرحله آرد کامل و بعد بکینگ پودر و پودر دارچین را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و الک کنید تا بافت آرد یکنواخت شود.حالا آرد را کم‌کم و طی چندین مرحله به ....
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک کدو حلوایی روی لینک کلیک کنید.


کیک انار 
1-رسول اللّه‏ (صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم) ميفرمايند: كُلُوا الرُّمّانَ بِقِشرِهِ ؛ فَإِنَّهُ دِباغُ البَطنِ . 
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم ميفرمايند: انار را با پيه آن بخوريد ؛ چرا كه شست‏وشو دهنده معده است . 

10 نکته طلایی در مورد کیک انار خانگی (1403)

2-امام صادق(علیه السلام) نيز ميفرمايند: هر كسي در حال گرسنگي(ناشتا) انار بخورد، تا چهل روز قلب او را روشن ميسازد. 

3-امام رضا (علیه السلام) به نقل از پدران خویش به نقل از امام سجاد (علیه السلام) می فرمایند: وکان عبد الله بن عباس رضی الله عنه یقول: إن رسول الله صلّى الله علیه وآله کان إذا أکل الرمانة لا یشرک فیها أحداًویقول: « فی کل رمانة حبة من حبّ الجنة». 
هرگاه رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) یکدانه انار تناول می فرمود با کسی شریک نمی شد و می فرمود: در هر اناری یک دانه از دانه های بهشتی است». 

کیک انار 
یکی از  کیک های خوشمزه پاییز و زمستان است که به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. به طور کلی برای درست کردن کیک انار از خود انار  و آب انار استفاده می‌شود. آموزش تهیه کیک انار به ۲ روش بدون فر و در فر

مواد لازم کیک انار 
آرد کامل۲ پیمانه 
انار 3 عدد 
شکر یا خاکه قند 1 
پیمانه روغن زیتون یا کنجد 1/2 پیمانه 
تخم مرغ ۴ عدد
آب انار نصف پیمانه 
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 
وانیل نصف قاشق چای‌خوری 

برای تهیه کیک انار در فر تخم مرغ، شکر و وانیل را هم میزنیم: در اولین مرحله از تهیه کیک انار باید تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنیم . تخم مرغ‌ها را از نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید تا هم دمای محیط شوند. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. 

حالا با استفاده از همزن دستی یا برقی برای ۵ تا ۱۰ دقیقه این ترکیب را مخلوط کنید تا این مایه سفید و غلیظ شود. 

اضافه کردن روغن و آب انار به مایه تخم مرغی: بعد از این که مایه تخم مرغی را مخلوط کردید، باید روغن مایع و آب انار را به آن اضافه کنید. مایه کیک را با هم ترکیب کنید تا آب انار و روغن کاملاً با مایه ....
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک انار روی لینک کلیک کنید.



کیک انجیر 
1-فرمایش  پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم)‌ : أُهْدِيَ إِلَى اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ طَبَقٌ عَلَيْهِ تِينٌ فَقَالَ لِأَصْحَابِهِ كُلُوا فَلَوْ قُلْتُ فَاكِهَةٌ نَزَلَتْ مِنَ اَلْجَنَّةِ لَقُلْتُ هَذِهِ لِأَنَّهَا فَاكِهَةٌ بِلاَ عَجَمٍ فَكُلُوهَا فَإِنَّهَا تَقْطَعُ اَلْبَوَاسِيرَ وَ تَنْفَعُ مِنَ اَلنِّقْرِس 
طبقی که روی آن انجیر بود برای پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)‌ هدیه آورده شد، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به اصحابشان فرمودند: از این میوه بخورید، اگر بخواهم بگویم میوه‌ای از بهشت نازل شده، به تحقیق می‌گویم همین میوه است. چرا که این انجیر میوه‌ای بدون هسته است، پس از این میوه بخورید که بواسیر را قطع می‌کند و برای نقرس مفید است. 

10 نکته طلایی در مورد کیک انجیر خانگی (1403)


2-امام رضا(علیه السلام) در این باره می‌فرمایند: التّینُ یَذهَبُ بِالبَخَرِ و یَشُدُّ العَظمَ و یَذهَبُ بِالدّاءِ حَتّى لا یُحتاجَ مَعَهُ إلى دَواءٍ انجیر، بوى بد دهان را مى‌برد، استخوان‌ها‌ را استحکام مى‌بخشد، درد را مى‌برد و با وجود آن، دیگر به دارویى نیاز نیست. 

کیک انجیر 
انجیر از میوه های خوشمزه و مورد علاقه ایرانی هاست که هم بصورت تازه و هم خشک مصرف میشود، همچنین افراد از این میوه شیرین برای تهیه کیک، مربا و عذاهای مختلفی استفاده میکنند 

مواد لازم 
انجیر تازه یا خشک 10 عدد 
تخم مرغ 3 عدد 
آرد کامل 2 پیمانه 
ماست چکیده 1 پیمانه 
روغن زیتون نصف پیمانه 
شکر نصف پیمانه 
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه 

در ابتدا تمام مواد از جمله تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و قالب را آماده کنید. اگر قالب میان تهی باشد که باید آرد پاشی کنید و اگر قالب معمولی باشد میتوانید با کمی روغن کف قالب را چرب کنید. 

همیشه سعی کنید جهت پف کردن بیشتر انواع کیک ها، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط  و الک کنید و همچنین سفیده تخم مرغ رو به صورت جداگانه حدود 5 دقیقه خوب هم بزنید و سپس اضافه کنید. 

فر رو روی دمای 180 درجه ی سانتی گراد تنظیم کنید. حال وانیل و شکر و زرده  تخم مرغ رو مخلوط می کنیم و به خوبی هم می‌زنیم .سفیده تخم مرغ را از قبل جدا کردیم و هم زدیم. بعد از اینکه به خوبی غلیظ و کرم رنگ شد حالا سفیده  هم زده را نیز به مواد اضافه می کنیم. 

در این مرحله، ماست و روغن رو اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم می زنیم. حال آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم کم کم و طی چند مرحله به ....
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک انجیر روی لینک کلیک کنید.


کیک سیب 
امام رضا (علیه السلام)  می فرمایند : 
سیب برای جلو گیری از سحر و سم و دیوانگی که به واسطه ی مرض به وجود می آید .و بلغمی که غلبه داشته باشد بر انسان مفید است. و در آخر حدیث می فرمایند : چیزی بهتر و نافع تر از سیب برای معالجه نیافتم . 

10 نکته طلایی در مورد کیک سیب و دارچین خانگی (1403)

کیک سیب 
یکی از انواع کیک های میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یک‌پارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریکی از میوه قرار دارد. 

دارچین 
دارچین یکی از قدیمی ترین ادویه جات است و جزو اولین کالاهایی بود که داد و ستد می شد و مثل طلا گرانبها به حساب می آمد. مصریان باستان دارچین را از چین وارد می کردند و از آن به عنوان یک دارو ، طعم دهنده مواد غذایی و به عنوان یک عامل تقویت کننده استفاده می کردند. 

مزایای سلامتی دارچین 
بیشتر فواید دارچین برای سلامتی، از روغنهای موجود در پوست درخت حاصل می شود. سینامالدئید و سینامیل استات موجود در دارچین دارای خاصیت آنتی اکسیدانی ، ضد باکتری و ضد قارچ هستند. 
همراه با خواص ذاتی آن که به مبارزه با التهاب کمک می کند ، طعم آن نیز برای همه گروه های سنی جذاب است. کلسترول بد (LDL)را کاهش می دهد سطح قند خون را تنظیم می کند درد قاعدگی را کاهش می دهد سلولهای سرطانی روده بزرگ را می کشد از بیماریهای عصبی جلوگیری می کند.

برای پخت کیک سیب در خانه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: 

2 پیمانه آرد کامل 
1 پیمانه شکر قهوه ای 
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 
1 قاشق چایخوری نمک 
1/2 قاشق چایخوری دارچین 
1/4 قاشق چایخوری زنجبیل 
1/4 قاشق چایخوری هل 
1 پیمانه شیر 
1/2 پیمانه روغن زیتون یا کنجد 
2 عدد تخم مرغ
2 عدد سیب متوسط 

طرز تهیه کیک سیب بدون فر
یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. 1/2 پیمانه آب را در قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. یک کاسه شیشه ای یا فلزی را روی قابلمه قرار دهید و یک دستمال تمیز را روی کاسه قرار دهید تا ته کاسه را بپوشاند. 

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، زنجبیل و هل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، شیر، روغن و و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید. مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سیب رنده شده یا خرد شده به شکل دلخواه را به ....
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک سیب روی لینک کلیک کنید.



کیک یزدی 
کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است که حالا در سراسر ایران عزیز برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند. 

مواد لازم در تهیه کیک یزدی.، تخم مرغ، شکر، روغن  یا کره، آرد کامل، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است. 

10 نکته طلایی در مورد کیک یزدی خانگی (1403)

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی: 
آرد کامل (2 پیمانه) 
شکر قهوه ای (1 پیمانه) 
روغن کنجد (1/2 پیمانه) 
تخم مرغ (2 عدد) 
ماست (1/2 پیمانه) 
وانیل (1/2 قاشق چایخوری) 
بکینگ پودر (1 قاشق چایخوری) 
نمک (1/2 قاشق چایخوری) 

طرز تهیه کیک یزدی با آرد کامل در خانه: 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. آرد کامل، شکر، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. 
تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بزنید تا کرم رنگ شوند. روغن مایع و ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید. 
مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. وانیل را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب های کیک که از...
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک یزدی روی لینک کلیک کنید.



کیک خرما 

فوائد خرما 
1-پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم)‌ می‌فرمایند: وقتی چند نوع غذا در سفره وجود داشت و میان آن غذاها خرما نیز وجود داشت، با آن غذا را شروع می کردند.

2-پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم)‌ فرمودند: به زن در ماهی که فرزند به دنیا می آورد، خرمای تازه بدهید چرا که در این صورت کودک وی بردبار و پاک خواهد بود. 

3-از امام صادق (علیه السلام): زنانتان را در حاملگی خرما بدهید تا فرزندانتان، زیبا شوند. 

4-امام رضا(علیه السلام) در این باره می‌فرمایند: هر کس خرما را به محبت پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بخورد به او زیانی نرساند. 

10 نکته طلایی در مورد کیک خرما (1403)

کیک خرما 
کیک خرما یکی از مقوی‌ ترین کیک‌‌ها است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه درست کنید. در ماه رمضان یا در زمستان کسانی که رژیم کم کالری دارند، می‌توانند این کیک خوشمزه را به عنوان یک میان وعده مقوی برای کسب انرژی میل کنند. همچنین سرو کیک خرما در وعده سحری یا بعد از افطار می‌تواند شما را تا زمان زیادی سیر نگه دارد. 

مواد لازم 
آرد کامل گندم: ۲ پیمانه 
تخم مرغ: ۳ عدد 
شکر: ۱ پیمانه 
روغن زیتون: ۱/۲ پیمانه 
آب جوش: ۱ پیمانه 
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری 
پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری 
خرما پوره شده: 7 یا 19 یا 21 عدد(طبق روایات تعداد خرما باید فرد باشد) 

طرز تهیه 
برای درست کردن کیک خرما قبل از هر چیز مواد مورد استفاده در کیک خرما را از نیم ساعت قبل از شروع به کار، از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط بگذارید. با مواد باید مایه کیک را درست کنید و بعد آن را در فر یا قابلمه بپزید. درنهایت هم روی کیک خرما را با مواد دلخواه و دارچین تزیین کنید.

پوره خرما 
پوست خرماها را بگیرید. برای اینکه پوست خرماها راحت‌تر جدا شود، خرماها را در یک کاسه بریزید و هسته آن‌ها را جدا کنید. روی خرماها را آب جوش بریزید و ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس پوست خرماها را بگیرید و خرماهای نرم شده را داخل ظرفی بریزید و کاملا له یا پوره کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ و وانیل را هم بزنید در یک کاسه، تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید. مواد را بزنید تا کاملا تخم مرغ‌ها شل شوند. 

سپس شکر را به تدریج و طی ۲ تا ۳ مرحله به تخم مرغ اضافه کنید و هر بار بزنید تا در نهایت یک مخلوط یکدست و کشدار داشته باشید. روغن را اضافه کنید وقتی مخلوط کشدار شد و رنگ روشن گرفت، روغن را همزمان که مخلوط تخم مرغ در حال زده شدن است، به آرامی اضافه کتید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. 

مواد را به پوره خرما اضافه کنید و با آنها را، به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به هم بزنید. باید مواد را تا جایی بزنید که کاملا با هم ترکیب شوند و یک مایه یکدست داشته باشید. مواد خشک و تر را با هم ترکیب کنید در یک ظرف جدا، مواد پودری را....
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک خرما روی لینک کلیک کنید.



کیک روغن زیتون 
نوعی کیک است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و روغن ریتون هم زده شده و پس از درآمدن به حالت خمیری، پخته می‌شوند. در این مطلب طرز تهیه کیک روغن زیتون را آموزش خواهیم داد. 

10 نکته طلایی در مورد کیک روغن زیتون (1403)

مواد لازم برای تهیه کیک روغن زیتون 
آرد کامل :1 و نیم پیمانه 
ماست چکیده :یک پیمانه 
روغن زیتون:نصف پیمانه 
تخم مرغ :3 عدد 
شکر :نصف پیمانه 
بادام خرد شده:جهت تزیین پیمانه 
بیکینگ پودر:دو قاشق چایخوری
نمک :¼ قاشق چایخوری 
انگور قرمز :دو پیمانه 

طرز تهیه 
آماده کردن مواد خشک اولین کاری که باید انجام دهید. یک پیمانه آرد الک شده به ظرفی اضافه کنید و بعد یک  قاشق چای خوری پکینگ پودر، نصف قاشق چای خوری نمک بریزید و همه این مواد خشک را باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند. 

انگورها را بشویید و بعد از خشک شدن دانه های انگور را از وسط دو نیم کرده و کنار بگذارید. در این مرحله 3 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید سپس روغن زیتون را اضافه کنید و ....
جهت مشاهده ادامه مقاله کیک روغن زیتون روی لینک کلیک کنید.



علت پف نکردن کیک

1.مواد اولیه تازه و با کیفیت : اولین و مهم ترین نکته در تهیه کیک، استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت است. آرد، آب، تخم مرغ، شیر، روغن و سایر موادی که در تهیه کیک استفاده می کنید باید تازه باشند تا کیک شما طعم و بافت خوبی داشته باشد. 

10 نکته طلایی در مورد علت پف نکردن کیک (1403)

2-درست کردن خمیر مایه : درست کردن خمیر مایه یک سنت قدیمی است که در بسیاری از مناطق جهان رایج است. مردم از دیرباز از خمیر مایه برای تهیه نان و سایر محصولات پخته شده استفاده می کردند. ریشه های تاریخچه خمیر مایه به هزاران سال پیش برمی گردد. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مردم مصر باستان از خمیر مایه برای تهیه نان استفاده می کردند. در قرن 19، دانشمندان کشف کردند که خمیر مایه از مخمرهای زنده تشکیل شده است. این کشف منجر به توسعه خمیر مایه تجاری شد. در بسیاری از مناطق جهان، مردم هنوز از روش های سنتی برای درست کردن خمیر مایه استفاده می کنند. این روش ها معمولاً ساده و کم هزینه هستند. در گذشته، خمیر مایه فوری وجود نداشت و خمیر به روش سنتی تهیه می‌شد. در روش سنتی، خمیر مایه به صورت خمیر ترش یا خمیر مایه خشک تهیه می‌شد. 

3-خمیر ترش : خمیر ترش از ترکیب آب، آرد و مقدار کمی خمیر مایه قدیمی تهیه می‌شود. خمیر ترش به دلیل وجود باکتری‌ها و مخمرها، خاصیت تخمیر دارد و باعث می‌شود که خمیر پف کند. برای تهیه خمیر ترش، ابتدا مقداری آرد و آب را مخلوط می‌کنند و در ظرفی دربسته قرار می‌دهند. پس از چند ساعت، خمیر شروع به تخمیر می‌کند و حجم آن افزایش می‌یابد. خمیر ترش را می‌توان برای تهیه انواع نان، شیرینی و دیگر محصولات غذایی استفاده کرد. 

4-خمیر مایه خشک : خمیر مایه خشک نیز از مخمرها تهیه می‌شود. خمیر مایه خشک را می‌توان به صورت مستقیم به خمیر اضافه کرد و نیازی به خمیر ترش ندارد. خمیر مایه خشک نسبت به خمیر ترش ماندگاری بیشتری دارد و می‌توان آن را برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد. 

5-دمای مناسب آب: آب یکی دیگر از مواد اولیه مهم در تهیه نان است. دمای آب باید مناسب باشد تا خمیر به خوبی عمل بیاید. دمای آب باید بین 35 تا 45 درجه سانتیگراد باشد. 

6-روش تخمیر خمیر : در گذشته، خمیر را برای مدتی در دمای اتاق قرار می‌دادند تا تخمیر شود. زمان تخمیر خمیر به عوامل مختلفی مانند نوع خمیر، دمای محیط و میزان خمیر مایه بستگی دارد. در روش سنتی، خمیر را معمولاً در ظرفی دربسته قرار می‌دادند تا از ورود هوا به آن جلوگیری شود. این کار باعث می‌شد که خمیر سریع‌تر تخمیر شود. 

7-خشک کردن خمیر: پس از تخمیر، خمیر را خشک می‌کنند. خمیر را می‌توان در آفتاب، در خشک‌کن یا در فر خشک کرد. خمیر مایه خشک تهیه شده به روش سنتی را می‌توان برای تهیه انواع نان، شیرینی و دیگر محصولات غذایی استفاده کرد. این خمیر مایه ماندگاری کمتری نسبت به خمیر مایه خشک صنعتی دارد، اما هنوز هم قابل استفاده است. 

8-خمیر را به اندازه کافی ورز دهید : ورز دادن خمیر یکی از مراحل مهم در تهیه نان است. ورز دادن باعث می شود که گلوتن در آرد فعال شود و خمیر خاصیت کشسانی پیدا کند. برای ورز دادن خمیر، آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا کاملاً لطیف و یکدست شود. 

9-خمیر را به مدت کافی استراحت دهید : استراحت دادن خمیر یکی از مراحل مهم دیگر در تهیه نان است. استراحت دادن باعث می شود که خمیر حجیم شود و حجم آن افزایش یابد. خمیر را در یک مکان گرم و مرطوب به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت دهید. 

10-کیک را در دمای مناسب بپزید : دمای پخت کیک نیز اهمیت زیادی دارد. دمای پخت کیک باید بین 180 تا 200 درجه سانتیگراد باشد. برای پخت کیک، آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. 





نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند