10 نکته طلایی در مورد کیک روغن زیتون (1403)
کیک روغن زیتون
نوعی کیک است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و روغن ریتون هم زده شده و پس از درآمدن به حالت خمیری، پخته میشوند. در این مطلب طرز تهیه کیک روغن زیتون را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کیک روغن زیتون
- آرد کامل :1 و نیم پیمانه
- ماست چکیده :یک پیمانه
- روغن زیتون:نصف پیمانه
- تخم مرغ :3 عدد
- شکر :نصف پیمانه
- بادام خرد شده:جهت تزیین
- بیکینگ پودر:دو قاشق چایخوری
- نمک :¼ قاشق چایخوری
- انگور قرمز :دو پیمانه
طرز تهیه
1-آماده کردن مواد خشک اولین کاری که باید انجام دهید.
2-یک پیمانه آرد الک شده به ظرفی اضافه کنید و بعد یک قاشق چای خوری پکینگ پودر، نصف قاشق چای خوری نمک بریزید و همه این مواد خشک را باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
3-انگورها را بشویید و بعد از خشک شدن دانه های انگور را از وسط دو نیم کرده و کنار بگذارید.
4-در این مرحله 3 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید سپس روغن زیتون را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
5- در این مرحله ماست را هم بریزید و با همزن دستی یا برقی همه مواد را مخلوط نمایید تا یکدست شود.
6-حالا مواد خشک را طی سه مرحله اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا خوب باهم مخلوط شوند.
7-خمیر را داخل قالب بریزید و دانه های انگور را با سلیقه روی آن بچینید. قالب را داخل فر قرار داده و کیک زیتون را برای یک ربع بپزید.
8-فر را با دمای 350 درجه فارنهایت که تقریبا 170 درجه سانتیگراد میشود به مدت پانزده تا هفده دقیقه بپزید.
9-وقتی کیک ها طلایی شدند از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند بعد کیک ها را از قالب دربیاورید.
10-حواستان باشد وقتی که کیک ها را داخل ظرف سروتان می چینید قسمت کف قالب را بردارید. این کیک یا دسر خانگی را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.