10 نکته طلایی در مورد کیک کدو حلوایی خانگی (1403)

10 نکته طلایی در مورد کیک کدو حلوایی خانگی (1403)

بازدید: 1114    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25912    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد کیک کدو حلوایی خانگی (1403) 


امام حسین(علیه السلام) از نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله وسلم) نقل کرده که فرمودند
کدو بخورید، که اگر خدا درختى بهتر و سبک تر (غذایى سبک‌تر) از آن سراغ داشت براى برادرم یونس می‌رویانید. در آبگوشت زیاد کدو بریزید که به عقل می‌افزاید.

مواد لازم کیک کدو حلوایی بدون فر 
  • آرد کامل۲ پیمانه 
  • شکر یا خاکه قند 1 پیمانه 
  • روغن زیتون یا کنجد 1/2 پیمانه 
  • تخم مرغ۳ عدد 
  • کدو حلوایی پوره شده 1 عدد
  • بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری 
  • وانیل نصف قاشق چایخوری 
  • پودر دارچین۲ قاشق چایخوری 

طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون فر 

1-در ابتدا یک کدو حلوایی را بشورید و نصف کنید، پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید و با چند برش‌ به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و آن را بخار پز کنید.(یک قابلمه بزرگ را تا یک سوم آب ریخته و آن را بجوش آورید بعد کدو حلوایی تکه‌ تکه شده را در یک قابلمه کوچکتر ریخته داخل قابلمه بزرگتر در حال جوش قرار دهید و درب آن را بگذارید تا خوب بخارپز شود)
 
2-سپس با هر وسیله‌ای که دارید کدو‌ها را له و یا پوره کنید، می‌توانید در ظزفی بریزید و با گوشتگوب فشار دهید تا کاملا پوره شود، بعد حتما آب اضافی کدو را بگیرید. 

3-در یک کاسه تخم مرغ‌ها را ریخته و هم بزنید و  بعد شکر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا حجم آن زیاد شود و پف کند.

4-در این مرحله روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در صورت تمایل وانیل را هم اضافه کنید. در این مرحله پوره کدو حلوایی را در ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید، تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت مخلوط یکدست شود. 

مشاهده قیمت محصولات

5-در این مرحله آرد کامل و بعد بکینگ پودر و پودر دارچین را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و الک کنید تا بافت آرد یکنواخت شود. 

6-حالا آرد را کم‌کم و طی چندین مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی و در یک جهت هم ‌بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت خمیر تشکیل شده صاف و یکدست شود. 

7-داخل تابه یا یک قابلمه یا قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و از مایه کیک داخل قابلمه بریزید، بالای قابلمه خالی بماند، چون ممکن است کیک پف کند و حجم آن زیاد شود. 

8-حالا چند بار به قابلمه ضربه بزنید یا با یک وسیله روی سطح خمیر بکشید تا حباب‌های داخل خمیر از بین برود.

9-بعد به دلخواه خودتان روی آن برش‌هایی از کدو حلوایی پخته شده یا مقداری تخم کدو حلوایی بپاشید.(تخمه خرد شده یا درسته) درب ظرف را گذاشته و به مدت چندین دقیقه با شعله ملایم کیک را بپزید و با یک خلال دندان یا سیخ چوبی تست کنید و در کیک فرو کنید اگر از خمیر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک کامل پخته شده و آماده است.

10-بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. کیک کدو حلوایی را به اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و با برش‌هایی از کدو حلوایی پخته شده تزئین کنید و همراه با دمنوش فصل نوش جان کنید.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



نظرات کاربران
جواد
1402/11/22

ما تو خونه پختیم
اما ظاهرش یه کم متفاوت شد
البته طعمش مهمه که خوشمزس

ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند