چگونه میتوان نان سنگک خانگی پخت؟ (1403)

چگونه میتوان نان سنگک خانگی پخت؟ (1403)

بازدید: 1064    انتشار: 1403/01/05    کد مطلب: 26099    دسته بندی: لیست آموزش
چگونه میتوان نان سنگک خانگی پخت؟ (1403)

نان سنگک
 
یک نان محلی ایرانی است که به دلیل روش تهیه و طعم منحصر به فرد آن، مورد توجه قرار دارد. این نان از آرد گندم سبوس دار، آب، نمک و مقداری خمیر ترش تهیه می‌شود و بعد از تخمیر خمیر، روی سنگ های گرم یا تابه‌ای گرم می‌پزند. 
نان سنگک با طعم خاصی که از پخت در محیط گرم و سنگ های گرم شده دارد، مورد توجه بسیاری افراد واقع شده است. این نان عموماً با سبزیجات، انواع غذاها، ماست و خوراک گوشت مصرف می‌شود و معمولاً در صبحانه‌ها و شام‌ها استفاده می‌شود.

برای تهیه نان سنگک خانگی، و این سوال که چگونه میتوان نان سنگک خانگی پخت؟ شما می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید: 

مواد لازم:
 
- آرد گندم: 2 پیمانه 
- آب ولرم: به میزان لازم 
- نمک: به میزان لازم
- خمیر ترش به میزان لازم

1. در مرحله اول، آرد گندم را به آرامی با آب و خمیر ترش (طرز تهیه خمیر ترش خانگی را از اینجا بخوانید) مخلوط کنید تا خمیری یکدست تهیه شود. این مرحله بسیار مهم است، زیرا خمیر باید مناسب و یکدست باشد تا نان پخته شده به شکل مطلوب درآید. باید یک تا دو ساعت به خمیر استراحت دهید.

2. سپس خمیر را روی یک سطح صاف و تمیز  و مرطوب قرار داده و با دست‌های مرطوب یا نوک انگشت های دست آن را به شکل مسطح درآورید. این مرحله برای شکل دادن به نان بسیار حائز اهمیت است.

3. سپس سطح نان را با کمی آب مرطوب کرده و روی سنگ های گرم قرار دهید (از طبیعت سنگ های ریز شبیه به سنگ های تنورهای سنگکی جمع آوری کرده و در خانه آنها را تمیز شسته و اجازه دهید خشک شود).

حالا برای اینکه سنگها به خمیر و نان شما نچسبد باید سطح سنگ ها را قبل از داغ کردن با روغن خوراکی چرب کنید، سپس در تابه ای که داغ کرده اید سنگها را ریخته و خمیر را با دست خیس طبق مراحل گفته شده روی سنگ ها قرار دهید و  درب تابه را گذاشته اجازه دهید نان پخت شود. در این مرحله، نان باید روی سطح گرم سنگهای داغ شده حالت بخته و شکل پذیر پیدا کند. فقط باید شعله اجاق را تنظیم کنید که نان شما نسوزد.

مرحله فوق را می توانبد بجای تابه در سینی فر که مراحل آماده کردن سنگ ها را مثل آنچه گفته شد انجام دهید.

4. در آخر، نان پخته شده را از روی سنگ برداشته و در یک دستمال تمیز بپیچید تا داغ بماند. این مرحله برای نگهداری نان و حفظ طعم و بافت آن مهم است. 
با رعایت این مراحل و توجه به جزئیات هر یک از آن‌ها، می‌توانید نان سنگک خانگی با طعم و شکلی فوق‌العاده تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند