10 نکته طلایی در مورد حلوا ارده خانگی (1403)
1-طرز تهیه حلوا ارده خانگی
حلوا ارده یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است که به عنوان دسر یا میان وعده سرو می شود. این حلوا بافتی نرم و لطیف دارد و به دلیل استفاده از ارده، طعمی ملس و خوشایند دارد.
2-مواد لازم برای تهیه حلوا ارده خانگی:
طرز تهیه حلوا ارده خانگی:
3-ابتدا ارده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ارده را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
4-برای اینکه حلوا شما به خوبی غلیظ شود، باید آن را مرتباً هم بزنید تا به دیواره های قابلمه نچسبد.
5-شکر یا پودر قند را به ارده اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. گلاب و پودر هل را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید.
6-حلوا را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.
7-حلوا را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب بریزید. حلوا را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
8-برای تهیه حلوا ارده خانگی می توانید از ارده کنجد یا ارده کنجد و فندق استفاده کنید. برای تزیین حلوا ارده خانگی می توانید از پودر یا خلال بادام استفاده کنید.
9-برای اینکه حلوای شما طعم بهتری داشته باشد، بهتر است از ارده مرغوب استفاده کنید. ارده را باید به خوبی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. حلوا را باید روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً غلیظ شود.
10-اگر می خواهید حلوای شما بافت نرم و لطیفی داشته باشد، می توانید به آن مقداری پودر هل یا پودر دارچین اضافه کنید و باید آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. برای آشنایی با طرز تهیه ارده خانگی کلیک کنید.