10 نکته طلایی در مورد ارده خانگی (1403)
1-ارده
ارده نوعی فرآورده غذایی است که از کنجد پوست کنده و آسیاب شده تهیه می شود. ارده به عنوان یک ماده غذایی غنی از پروتئین، فیبر و چربی های سالم شناخته می شود.
روش تهیه ارده
2-برای تهیه ارده، ابتدا کنجد را باید به خوبی پاک کنید و سپس شسته و خشک کرد.
3-کنجدهای خشک شده را در ظرف مناسبی ریخته و بمدت تقریبا پنج دقیقه با شعله ملایم تفت دهید.
4-سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید تا کنجد ها خنک شوند.
5-کنجد را در آسیاب می ریزیم و تا زمانی که به شکل خمیر درآید، آن را آسیاب می کنیم.
6-خمیر کنجد را سپس از یک صافی رد می کنیم تا پوسته آن جدا شود.
7-خمیر کنجد بدون پوسته را دوباره در آسیاب می ریزیم تا به شکل ارده درآید. میتوانید کمی روغن کنجد هم اضافه کنید.ارده را در ظرفی درب دار و در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.
8-خواص ارده
ارده دارای خواص بسیاری است که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
منبع غنی از پروتئین، فیبر و چربی های سالم
کمک به کاهش وزن
بهبود عملکرد گوارش
تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی
کاهش خطر ابتلا به سرطان
9-روش های مصرف ارده
ارده را می توان به تنهایی یا به همراه مواد غذایی دیگر مصرف کرد. ارده را می توان به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر مصرف کرد. همچنین، از ارده برای تهیه انواع غذاها و شیرینی جات نیز استفاده می شود.
برخی از روش های مصرف ارده
مصرف ارده به تنهایی
مصرف ارده با شیره خرما یا شیره انگور
مصرف ارده با نان
مصرف ارده با خرما یا انجیر
مصرف ارده در تهیه شیرینیجات
10-نکاتی برای تهیه ارده
برای تهیه ارده از کنجد مرغوب استفاده کنید. کنجد را قبل از آسیاب کردن، به خوبی بشویید و خشک کنید. خمیر کنجد را تا زمانی که به شکل یکدست و روان درآید، آسیاب کنید. خمیر کنجد را از صافی رد کنید تا پوسته آن جدا شود. ارده را در ظرفی درب دار و در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود. برای آشنایی با طرز تهیه حلوای ارده کلیک کنید.