10 نکته طلایی در مورد تهیه کاچی خانگی (1403)

10 نکته طلایی در مورد تهیه کاچی خانگی (1403)

بازدید: 1187    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25944    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد تهیه کاچی خانگی (1403)

1-کاچی 
کاچی از نظر مادربزرگ‌ها یک داروی خانگی و معجزه‌ بخش است و وقتی با روغن حیوانی و زعفران و انواع مغزها تهیه شود می‌تواند حال هر مریضی را بهتر کند. 

2-خواص کاچی
کاچی برای زنانی که به تازگی زایمان کرده‌اند یا افرادی که ضعف جسمانی دارند به منظور تقویت و برگرداندن قوای از دست‌ رفته بسیار مفید است.کاچی کرمان یا همان آب روغِنو یا کاچو ، کاچی خراسان و کاچی آذربایجان یا همان قویماق و کاچی زابل بسیار معروف هستند.کاچی یکی از دسرهای محبوب ماه رمضان است چون بسیار مغذی است. کاچی را با آرد برنج یا گندم تهیه می‌کنند.

مواد تشکیل‌دهنده کاچی بدون توجه به اسامی مختلف و تغییرات جزئی در مواد تشکیل‌دهنده آن در مناطق مختلف ایران مشابه است.

3-مواد لازم: 
  • آرد کامل یا آرد سنگک 8 قاشق غذاخوری 
  • آب جوش 3 لیوان 
  • گلاب 1/2 لیوان
  • روغن حیوانی 3 قاشق غذاخوری 
  • عسل یا نبات یا شیره انگور 5 قاشق غذاخوری
  • زعفران ساییده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
  • دارچین و زنجبیل، پودر هل، پودر گشنیز و زردچوبه ۱/۴قاشق چایخوری 


طرز تهیه کاچی

4-ابتدا برای درست کردن شربت کاچی، نبات خورد شده یا عسل یا شیره انگور یا شکر را و با هر کدوم از این موارد که دوست دارید و در دسترس هست استفاده کنید . به این صورت که آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‎‌دهیم و نبات یا شیره  را اضافه کرده تا زمانی که آن حل شود. اگر در ابتدا از آب جوشیده شده  استفاده کنید نیازی به جوشیدن ندارد در غیر اینصورت بعد از جوشیدن آب، زیر آنرا خاموش کنید. . 

5-کمی زعفران را همراه با کمی آبجوش در ظرفی ریخته روی کتری یا سماور یا بخاری در فصل زمستان بگذارید تا دم بکشد. وقتی نبات کاملاٌ حل شد زعفران دم کرده را اضافه می‌کنیم.

6-در این مرحله به سراغ تفت دادن آرد بروید. یا می‌توانید هر دو را همزمان تهیه کنید و شربت داغ را بعد از مراحل تفت آرد و روغن و سایر ادویه ها به آرد اضافه کنید. به این ترتیب که آرد را در ظرفی ریخته و کمی تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته بشود بعد روغن را اضافه کرده مجددا کمی تفت بدهید تا به خورد هم بروند بعد ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید.برای بار سوم مواد مخلوط شده را تفت دهید.

7-توجه داشته باشید که رنگ کاچی شما به مقداری که آرد را تفت داده و هم زده‌اید بستگی دارد. در این مرحله شربت داغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

8-دقت کنید که به هیچ عنوان از قاشق یا لیسک یا کفکیر های پلاستیکی برای مخلوط کردن در مایعات و غذاهای داغ استفاده نکنید زیرا حرارت پخت و پز با پلاستیک سازگاری ندارد و برای سلامتی مضر است.

9-در آخر کار و بروی شعله ملایم و با استفاده از یک دمکنی به مدت یک ربع اجازه دهید تا تا کاچی به اصطلاح جا بیافتد و دقت کنید که کاچی شما ته نگیرد و خیلی سفت و غلیظ نشود.

10-کاچی را بصورت داغ سرو کنید و حتی میل کردن آن هم باید بصورت گرم گرم باشد و نگذارید که بماند و سرد شود . در صورت دلخواه میتوانید با مغز گردو یا بادام کاچی خود را تزیین کنید.

نکته تکمیلی
غلظت کاچی بهتر است که شل باشد و شبیه فرنی دربیاید و به سفتی حلوا نباشد. اما رنگ کاچی و غلظت آن باز هم بستگی به سلیقه شخصی شما دارد. در تهیه کاچی حتما از آرد کامل یا سبوس دار استفاده کنید تا از خواص آن بهره مند شوید .(جهت دیدن خواص آرد سبوس دار اینجا کلیک کنید)

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند