10 نکته طلایی در مورد نان ساجی (1403)

10 نکته طلایی در مورد نان ساجی (1403)

بازدید: 1188    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25937    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد نان ساجی (1403)

1-رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم): هر غذایی که بر آن نام خدا برده نشود، درد است و هیچ برکتی در آن نیست.

2-امام علی(علیه السلام): هر کس می خواهد هیچ غذایی به او زیانی نرساند، تنها هنگامی غذا بخورد که گرسنه شده و معده او [ازخوراک پیشین،] پاک شده باشد.

3-نان ساجی
نان ساجی به سادگی و در کمترین زمان تهیه می‌شود. طرز تهیه پخت نان داغ در ساج یکی از آسان‌ترین راه‌های پخت نان در خانه است. معمولا این نان‌ها خیلی خوشمزه و پرطرفدار است. درست کردن این نان خیلی ساده است. با ما همراه باشید تا دستور پخت نان خانگی با ساج را مرور کنیم. 

4-مواد لازم نان: 
  • آرد  کامل 2 لیوان 
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری 
  • آب نیمه گرم ۱ لیوان 
  • خمیر مایه خانگی (اختیاری) 
  • روغن محلی یا زیتون ۳ قاشق غذاخوری 

5-ابتدا در صورت استفاده از خمیرمایه یک ظرف مناسب انتخاب کرده و خمیر مایه، شکر و آب گرم را مخلوط کرده و درب ظرف را گذاشته و ۵ الی ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه به عمل بیاید. 

6-در مرحله بعدی آرد را الک کنید و نمک را با آن مخلوط کنید و سپس آن‌ها را درون ظرفی ریخته و وسط خمیر را گود درآورید تا خمیر مایه که در مرحله قبل آماده شده است را به همراه روغن در گودی ریخته و کم‌کم آرد را با خمیر مایه ترکیب کرده و به مدت 15 دقیقه با دستی که  چرب شده ورز دهید. اگر خمیر چسبناک است و به دست میچسبد مقداری آرد اضافه کنید تا خیس بودن خمیر از بین برود و خمیر آماده شود. 

7-در صورت استفاده از خمیر مایه و در حالت کلی جهت تخمیر خمیر نان ظرف بزرگتری را انتخاب کرده و مقداری آرد کف آن بپاشید و خمیر آماده را اضافه کنید و دوباره مقداری آرد روی آن بریزید و پارچه‌ای تمیز روی آن بکشید و در دمای محیط به مدت تقریبی یک ساعت منتظر بمانید تا خمیر پف کند و آماده پخت شود.

8-سطحی صاف برای پهن کردن خمیر را آرد پاشی کنیم و سپس چونه‌ دلخواه از خمیر را جدا کرده و با وردنه به اندازه‌ای که نیاز است خمیر را پهن می‌کنیم و سعی می‌کنیم گرد پهن کنیم تا شکل آن هم زیبا باشد و اگر تمایل داشتید می‌توانید روی آن را با موارد دلخواه رومال کنید.

9-جهت پخت روی ساج را با اندکی روغن چرب کنید و روی شعله یا اجاق قرار داده تا به خوبی داغ شود و سپس خمیر را پهن کرده و روی شعله ملایم قرار میدهیم تا یک طرف آن بپزد و سپس طرف دیگر آن را می‌پزیم و به همین ترتیب بقیه نان‌ها را پخته و به محض پخته شدن داخل پارچه‌ای تمیز قرار دهید تا سرد و خنک شود. 

10-نکات تکمیلی در مورد نان 
برای پخت نان داغ در ساج ، انتخاب نوع ساج خیلی مهم است که نچسب و ضخیم باشد تا بتوان نان های بهتری روی آن پخت. در مواد اولیه نان ساجی از آرد کامل یا آرد سبوس دار استفاده کنید.جهت اطلاع از خواص و فواید سبوس گندم اینجا را لمس یا کلیک کنید. 

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند