بهترین نهالستان | نهالستان خوی
قیمت روز نهال | فروش اینترنتی نهال
ویژه نهالستان ها - باغات – ویلا ها - منازل
اگر بدنبال کاشت نهال هستید باید این مطلب خیلی مهم را بدانید که برای کاشت نهال از زمانی که نهالها به خواب زمستانی میروند میتوانید این کار را انجام دهید. یعنی از اواسط آبان ماه تا اواسط فروردین ماه. مزیت کاشت نهال قبل از زمستان نسبت به کاشت آن در اوایل بهار بدین گونه است که نهال وقتی در خواب زمستانی بسر میبرد، ضریب موفقیت آن بیشتر از زمانیست که به فصل بهار نزدیکتر باشد. ( نهالستان )
مناسب ترین زمان روزانه برای درخت کاری، روزهای ابری و هوای آرام است. در روزهای آفتابی و گرم و یا یخبندان و یا در هنگام وزش بادهای شدید باید از کاشت نهال خودداری کرد. پایان زمان کاشت در پاییز باید طوری برنامه ریزی شود که ریشۀ نهال قبل از رسیدن یخبندان، با محیط جدید سازگار شود. در نهایت زمان کاشت باید 2 تا 3 هفته قبل از بیداری ظاهری نهال باشد.
فرض کنید از نهالستانی, 2 نهال خریداری میکنید یکی را قبل از زمستان به محل مورد نظرتان برده و اقدام به کاشت مینمایید و نهال دیگر را بعد از زمستان اقدام به کاشت آن میکنید بعد از بیدار شدن هر 2 نهال، نهالی که قبل از زمستان کاشته شده در طول یک سال کشاورزی رشدی سریع تر از نهالی که بعد از زمستان کاشته شده خواهد داشت و سر زنده تر از آن نمایان خواهد شد و در رشد آن در سالهای آتی نیز شاهد مراحلی چشمگیرتری خواهید بود. الیته با رسیدگی های که بعمل خواهید آورد.
لیست نهالهای موجود در نهالستان: انواع نهال گیلاس تکدانه و بادامی – آلبالو مجارستان – آلبالوی پیوندی زودرس – زردآلو – آلو شابلون– آلوچه – سیب قرمز – سیب زرد - گردو پوست کاغذی – گلابی درگزی و بیروتی- فندق – بادام – به – هلو – شلیل مغان و ...
فروش هم بصورت عمده و هم بصورت خرده میباشد. حتی اگر دوستدارید در حیاط منزل یا شرکت یک نهال با کیفیت داشته باشید جای آن را به عمق 30 سانت و دهانه چاله ی 30 سانت آماده نمایید سپس با ما تماس بگیرید. هر کجای ایران که باشید، البته باید آب و هوای منطقه ی زندگی شما با آب و هوای آذربایجان غربی هم خوانی داشته باشد یعنی در طول سال حداقل 60 روز فصل سرما داشته باشید. بعد از آماده شده چاله ی محل کاشت نهال با ماتماس بگیرید تا در اسرع وقت نهال شما برای تان ارسال گردد.
ارسال با اتوبوس یا باربری صورت خواهد گرفت. ریشه نهالها کاملا بسته بندی شده و جای هیچ گونه نگرانی نخواهد بود. در طولانی ترین مسیر ارسال به مدت 72 ساعت به دست شما خواهد رسید .
این سایت دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزرات صنعت معدن تجارت می باشد .
لیست انواع نهال 1403
دوستان فقط نهال گیلاس موجوده بقیه نهال ها تمام شده
نهال گردو اصلاح شده
نهال گیلاس تکدانه
نهال گیلاس بادامی
نهال گلابی
نهال هلو
نهال شلیل
نهال آلبالو مجار
نهال زردآلو
نهال آلو شابلون
نهال بادام
نهال سیب لبنان قرمز
نهال سیب لبنان زرد
برای سفارش نهال به هر میزان خرده یا عمده با ما تماس بگیرید
شهرستان خوی
5048 - 463 - 0914
8647 - 269 - 0914
آدرس نهالستان:
استان آذربایجان غربی - شهرستان خوی - شهر توریستی فیرورق - بسمت جاده روستای پسک 5 کیلومتری شهر خوی
با سپاسی بیکران
رسانه تبلیغاتی آگهی90
کلید واژه ها :نهال,نهالستان,باغ,درخت,خوی,پره,فیرورق,درختکاری,نهال کاری
لیست قیمت انواع نهال 1395
روز درختکاری:
15 اسفند روز درختکاری در ایران، روز 15 تا 22 اسفند ماه به عنوان هفته منابع طبیعی نامگذاری شده است که نخستین روز این هفته یعنی 15 اسفند “روز درختکاری” میباشد.
در سال 1872 و در ایالت نبراسکای آمریکا و در تاریخ 10 آوریل - 21 فروردین، توسط فردی به نام J.Sterling Morton برگزار شد و گفته می شود که در آن روز بیش از یک میلیون درخت کاشته شده است اما بعد از مدتی این تاریخ به آخرین جمعه ماه آوریل انتقال یافت.امروزه بیشتر کشورهای دنیا روز درختکاری را محترم شمرده و در این روز به کاشتن درخت ها و نهال های متفاوت اقدام می کنند. البته تاریخ این روز با توجه به آب و هوای هر کشور متفاوت است و بیشتر سعی می کنند تا در موقعی از سال این کار را انجام دهند که درخت قابلیت رشد کردن را داشته باشد. برای مثال می توان به کشور هایی مانند آلمان، مصر، پاکستان، مکزیک اشاره کرد که روز درختکاری به ترتیب در روزهای 5 اردیبهشت، 26 بهمن، 27 مرداد و دومین پنجشنبه از ماه جولای میباشد.
درختان میوه: انواع درخت در نهالستان
درخت گردو: نهال Walnut
نحوه ی کاشت : 5X5 یا 4X4
نحوه آبیاری : در سن های پایین قطره ای در سن های بالا غرقابی آب به تنه نخورد
کود دهی : کود حیوانی بایستی همراه کودهای شیمیایی در زمستان بصورت چال کود در سایه انداز درخت استفاده شود
نحوه سم پاشی : درخت گردو را نباید هیچ زمانی سم پاشی کرد
آفت و درمان : بیماری آب سیاه , قارچی - محل آلودگی تنه درخت را با کارد تراشید تا جایی که به به بافت سالم درخت برسد.وسپس بافتهای آلوده را سوزاند .آنگاه محل تراشیده شده را با سم اکسی کلرورمسی یا آب اهک ضد عفونی نمایید.
هرس : 1- هرس فرم درخت گردو 2- هرس باردهی درخت گردو
برداشت محصول : فصل برداشت گردو بسته به شرایط محیطی و اقلیمی متفاوت است.مثلا در مناطق سرد در اواخر مهر ماه است.هنگام برداشت گردو پوست آن باید به رنگ قهوه ای مایل به خاکستری در آمده باشد و پوست آن به راحتی از گردو جدا شود.برداشت محصول گردو باید در اولین فرصت که گردو ها پوست می دهند انجام شود.و بعد از چیدن گردوها باید آنها را پوست کنده ومحصول را در سایه و در جای خشک پهن کرد تا خشک شوند.محل خشک کردن باید طوری باشد که هوا در آن جریان داشته باشد.تا محصول به طور کامل خشک شود.در مناطقی که آفتاب ملایم باشد میتوان محصول را بعد از پوست گیری در آفتاب ملایم خشک کرد.اگر آفتاب شدید باشد موجب سیاه شدن مغز گردو و عدم فروش رفتن آن میشود.روش سنتی برداشت محصول گردو به این صورت است که با چوب بلند به شاخه های درخت ضربه میزنند.که باعث تکیده شدن گردوها میشود این روش علاوه بر زحمت زیاد و وقت گیر بودن آن باعث صدمه به درخت گردو میشود وثمر سالهای آینده گردو را نیز از بین میبرد.از آنجایی که ارتفاع درخت گردو زیاد است برای برداشت مکانیزه واصولی از بالابر استفاده میشود.
درخت گیلاس :نهال
درخت آلبالو : نهال
درخت گلابی :نهال
درخت هلو : نهال
درخت هلو انجیری :
درخت شلیل :نهال
درخت شلیل انجیری :
درخت زردآلو :
درخت آلو :
درخت بادام :
درخت سیب قرمز :
درخت سیب زرد :
پیوند درختان میوه,
نحوه کاشت نهال های میوه :
- ابتدا باید بدانید کدام رقم مناسب ترین نوع نهال برای منطقه شما است.
- رقم انتخاب شده را از نظر سازگاری با شرایط آب و هوایی، نوع خاک، گلدهی، پر محصولی و مقاوم بودن به آفات و بیماریها، مورد توجه قرار دهید.
- نهال ها را از افراد و مکان های معتبر و شناخته شده، تهیه کنید.
- از ورود نهال های آلوده به آفات و بیماری ها به باغ، جلوگیری کنید.
- برای موفقیت بیشتر، نهال های پیوندی یک یا دو ساله را انتخاب کنید.
- توجه داشته باشید در زمان حمل و نقل، ریشه های نهال نباید در معرض هوا قرار بگیرد.
- نقشه باغ را ابتدا روی زمین پیاده کنید، سپس محل کاشت دقیق نهال ها را تعیین کرده و علامت گذاری کنید.
- درختان را به صورت مربع و یا مستطیل و در اراضی شیبدار روی خطوط تراز بکارید.
- بر اساس نوع درخت و جنس خاک چاله هایی به شعاع 50 تا 100 سانتیمتر و گودی (ارتفاع) 60 تا 100 سانتیمتر حفر کنید.
- هنگام گودبرداری، خاک رویی را به عمق یک بیل در یک سمت و خاک زیرین را در سمت دیگر چاله بریزید.
- قبل از کاشت نهال ها با یک هرس مناسب، ریشه های شکسته، زخمی و آسیب دیده را حذف کنید.
- برای پیشگیری از آلوده شدن ریشه ها به بیماریها،باید ریشه هی نهال در محلول ضد عفونی به شرح زیر فرو ببرید و بعد در چاله ها بکارید. (سم بنومیل یا سموم قارچ کش مشابه (300 گرم)+خاک رس (10 کیلوگرم)+کود دامی (10کیلوگرم) +آب (100 لیتر)
- خاک رویی جدا شده چاله را با هم حجم خودش کود پوسیده، مخلوط کرده و در ته چاله بریزید.
- نهال ها را به طور مستقیم به نحوی در چاله قرار دهید، که محل پیوند حتماً بالای سطح خاک، قرار گیرد.
- گودال را با خاک پر کنید و با فشار دادن خاک با پا، فاصله ها و هوای اطراف ریشه ها را از بین ببرید.
- نهال ها را باید بلافاصله آبیاری کنید و دوره آبیاری آن باتوجه به گرمی هوا و نوع خاک و نوع نهال متفاوت میباشد.
- بهتر است درختان جوان را در چند سال اول برای حفاظت از تنه و جلوگیری از سوختن و پوست انداختن درخت، رنگ سفید پلاستیکی بزنید.
- برای جلوگیری از جویدن تنه به وسیله حیوانات جونده،نوعی حفاظ با استفاده از مقوا، گونی و یا سیم توری دور ساقه درخت قرار دهید.
- نهال های تازه را حتماً به یک قیم ببندید و از تکان خوردن و خم شدن آنها جلوگیری کنید.
با سپاسی بیکران
*
*