اسید سیتریک خشک یا آنهیدرات یک پودر سفید کریستالی است که در پخت و پز برای افزودن طعم ترش یا تنظیم اسیدیته غذاها استفاده می شود. این ماده به طور گسترده در دسترس است و معمولاً در صنایع تولید مواد غذایی به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می شود و کاربردهای زیادی در آشپزخانه دارد.
کاربرد اسید سیتریک خشک (سیتریک انهیدرات)
اسید سیتریک یک ماده نگهدارنده و افزودنی بی خطر در بسیاری از غذاهای فرآوری شده مانند نوشیدنی ها، میان وعده ها و آب نبات های ترش است.
اسید سیتریک دارای طعم ترش است. پودر اسید سیتریک بی نظیر است زیرا یکی از چند روش افزودن اسید به غذاها بدون افزایش رطوبت یا محتوای مایع است. افزودن آب مرکبات تازه یا پاشیدن سرکه از روشهای معمول افزودن طعم ترش است، اما گاهی اوقات این ترکیبات باعث آبکی شدن غذای شما می شوند.
عوارض جانبی اسیدسیتریک خشک
اگرچه اسید سیتریک یک اسید ضعیف است اما قرار گرفتن در معرض اسید سیتریک خالص می تواند اثرات سوئی ایجاد کند. استنشاق آن ممکن است باعث سرفه، تنگی نفس یا گلودرد شود. مصرف بیش از حد ممکن آن نیز است باعث درد شکم و گلودرد شود. تماس محلول های غلیظ با پوست و چشم نیز می تواند باعث قرمزی و درد شود. علاوه بر این مصرف طولانی مدت یا مکرر این ماده ممکن است باعث فرسایش مینای دندان شود.
اسید سیتریک یک ترکیب شیمیایی مهم است که به دلیل خواص طبیعی و چند منظورهای که دارد، در صنایع مختلف به کار میرود. این ترکیب در صنایع غذایی، دارویی، کشاورزی و صنعت خودروسازی کاربردهای بسیاری دارد و از آن برای بهبود کیفیت محصولات و خدمات استفاده میشود. با این حال، باید توجه داشت که برخی افراد به دلیل مشکلات خاص خود نیاز به پرهیز از مصرف این ترکیب دارند. همچنین، همواره بهتر است قبل از استفاده از اسید سیتریک و یا تغییر در رژیم غذایی خود، با پزشک معالج خود مشورت کنید.
شیمیایی فتحی وارد کننده و تامین کننده انواع اسید سیتریک خشک می باشد
لطفا در صورت هرگونه سوال و نیاز به راهنمایی با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود
شماره تماس:09212018226
shimiyayi.fathi.co@gmail.com ایمیل: