بعد از موفقیت بسیار زیاد فیس بوک و درآمد میلیاردی این شبکه اجتماعی گوگل هم تصمیم گرفت برای خودش یک شبکه اجتماعی ایجاد کنه به اسم گوگل + ( گوگل پلاس) که در حقیقت تبدیل رقیب اصلی فیس بوک بشود.
ویژگی گوگل پلاس :
در بعضی از موارد گوگل پلاس قابلیت های ویژه تری نسبت به رقیب اصلی خود یعنی Facebook دارد. یکی از توانایی های این سرویس که آنرا از رقیب خود Facebook متمایز نموده است سرویس حلقه ها ی این سرویس است .
در واقع شما میتوانید با حلقه های Google Plus پیام ها و اشتراکات خود را بسیار شخصی و تعریف شده نمائید . این سرویس به شما اجازه می دهد که حتی حلقه های خود را بسیازید و آن را مدیریت کنید . دوستان و همکاران و همکلاسی ها و حتی فامیل خود را در یک یا چند حلقه مشترک نموده و حق دسترسی های مختلفی به هر حلقه بدهید
حتی در زمان اشتراک مطلبی و بیان متنی میتنوانید مطلب را برای یک یا چند حلقه ارائه دهید
یکی دیگر از نکات تفاوت Google Plus نسبت به Facebook قدرت بیشتر در دعوت از دیگران برای عضویت در حلقه های Google Plus است . کافی است اکانت های دیگری که در وب سایت های دیگر دارید ماننده yahoo.com یا hotmail.com یا هر سرویس ایمیل عمومی دیگری را در Google Account خود ایجاد نموده تا کلیه دوستان شما در آن سرویسها در سیستم ایجاد دوستان شما اضافه گردند . شما میتوانید هر کدام از دوستانی را که می خواهید در هر کدام از حلقه های خود ایجاد نمایید . حتی این سیستم جستجو میتواند برای هرکدام از کاربران Google استفاده گردد . کافی است بخشی از اسم کاربر و یا کد کاربری وی را بدانید Google Plus او را برای شما پیدا میکند و شما میتوانید وی را در سیستم Google Plus خود اضافه کنید.
همچنین سیستم Filtering در Google Plus به شما کمک میکند که همه چیز را از لحاظ Circle ها و دسته بندی های اشخاص فیلتر کنید و فقط مثلا مطالب دوستانتان یا همکارانتان را ببینید
گوگل پلاس و سئو :
اگر دقت کرده باشید در پایین بعضی از وب سایت ها دکمه ای مثل دکمه زیر قرار دارد :

این دکمه چه کار می کند؟
خوب شما وقتی از مطلبی خوشتون میاد و این دکمه در دسترستون باشه میتونید اون را +۱ کنید.
البته برای انجام چنین کاری لازمه که شما یک اکانت گوگل داشته باشید و وارد اون بشید و امتیاز را به سایت یا مطلب مورد نظر بدید.حالا که این امتیاز را دادید چی میشه؟ گوگل متوجه میشه که کاربری بنام شما از این مطلب خوشش اومده، پس در گام اول در جستجوهایی که در گوگل با نام کاربریتون انجام میدید این مورد را بالاتر نشون میده (البته برای شما!) به طور مثال یک موضوع در رتبه ۸ صفحه اول گوگل قرار داره،وقتی شما اون را +۱ می کنید، به طور مثال برای شما در جایگاه ششم نشون میده.کار بعدی که این دکمه می کنه اینکه تو اون گوگل پلاس (شبکه اجتماعی گوگل) هم اگه عضو باشید، این موضوع را به دوستاتون هم معرفی و پیشنهاد می کنه
تا اینجای کار میشه گفت زیاد با اون دکمه لایک فیسبوک فرقی نداره.البته توجه کنید که طبق نظرات کارشناسان همین دکمه لایک فیسبوک و یا توییتهای توییتر هم در الگوریتم امتیاز گوگل تاثیر دارن!
ولی بهتره واقعبینانه تر نگاه کنیم.اگه قرار بود این دکمه فقط برای به اشتراک گذاشتن مطالب باشه، اینقدر گوگل روش مانور نمی داد.بیایید اینطوری به قضیه نگاه کنیم :
وقتی تعداد زیادی آدم میان و یک سایت یا موضوع را +۱ می کنند یعنی چیز به درد بخوریه.من شخص هم این را متوجه میشم چه برسه به گوگل، پس میاد و برای رتبه دادن به مطالب برای قرار گرفتن در صفحات جستجو از این الگوریتم هم کمک میگیره. یکی از مواردی که در صفحه خود این دکمه در گوگل به اون به عنوان تاثیر بر کار موتور جستجو اشاره شده اینکه خود شما وقتی میبینید کاربران زیادی یک موضوع را +۱ کردن نتیجه میگیرید که موضوع به درد بخوریه و به شما کمک میکنه که مطالب مفید را راحت تر پیدا کنید!.
همچنین اگر مورد بالا را حدس و گمان در نظر بگیریم، ولی خود گوگل قویا به این موضوع که این دکمه در الگوریتم امتیاز دادن تاثیر داره تاکید کرده.پس بهتره که اگه هنوز از این دکمه در سایتتون استفاده نمی کنید اون را به سایت خودتون اضافه کنید.دوستانی که از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنند که کارشون راحته و افزونه های زیادی برای این کار وجود داره.
البته سایر دوستان هم کارشون راحته.چون خود گوگل کد جاوا اسکریپت اون را قرار داده و شما از لینک زیر میتونید کد را بگیرید و در محل مورد نظر قرار بدید.