ته چین های اصیل ایرانیبازدید: 1400 انتشار: 1403/05/12 کد مطلب: 7227 دسته بندی: لیست مطالبته چین های اصیل ایرانی تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده چي لازم دارم؟بادنجان رندهشده درشت: يك عدد كدوي رندهشده درشت: يك عدد زعفران: به مقدار لازمروغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري پودر سير، نمك و فلفل: به مقدار لازمچطور بپزم؟1. برنج را با كمي نمك و روغن نيمپز و بعد آبكش نمائید. بادنجانها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن را داخل آب نمك سرد بگذاريد تا هم ترد شده و هم سياهي و تلخي بادنجانها گرفته شود. 2. آن را به صورت خام رنده كنيد. كدو را هم رنده كرده و در ظرف بادنجان بريزيد. كمي زعفران، پودر سير، روغن و نمك را با هم مخلوط كنيد. كف قابلمه روغن بريزيد و مواد را به آن اضافه كنيد. 3. همه برنج را روي مواد بريزيد و اجازه دهيد تا خوب دم بكشد. فوت كوزهگري: ميتوانيد به اين مواد رنده سيبزميني هم اضافه كرده و طعم متفاوتي را تجربه كنيد...... تهديگ آردي با طعم جوجهچي لازم دارم؟ آرد: دو قاشق غذاخوريماست: سه قاشق غذاخوريتخممرغ: يك عددپودر سير: به مقدار لازمقرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عددزعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوريروغن مايع: يك قاشق غذاخوريبرنج آبكش شده: سه پيمانهچطور بپزم؟1. برنج را نيمپز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم كنيد و كمي روغن بريزيد. 2. آرد، تخممرغ، ماست، زعفران، پودر قرص یا عصاره، پودر سير و روغن را با چند قاشق برنج آبكش كرده مخلوط كنيد. مايه به دست آمده مايه اصلي تهديگ شماست. 3. در آخر برنج آبكش را روي مواد بريزيد و در مدت طولاني با حرارت ملايم دم كنيد. در صورت تمايل كمي كنجد هم ميتوانيد كف قابلمه بپاشيد. فوت كوزهگري: قرص عصاره گوشت مرغ به اين تهديگ طعم جوجهچيني را میدهد. تهچين گوشت و لبو چي لازم دارم؟ماست چكيده: یک ليوانتخممرغ: سه عددلبو: چهار الي پنج عدد متوسطبرنج: پنج پيمانهآب لبو: نصف پيمانهروغن كنجد و كره: به مقدار لازمزعفران دمشده: به مقدار لازمفيله مرغ: به تعداد نفرات پياز داغ: به مقدار لازمچطور بپزم؟1. لبو را بپزيد و به اندازه يك ليوان آب ته آن نگه داريد. فيله مرغ را همراه پيازداغ، زعفران، نمك و كمي كره بپزيد. برنج را نيمپز و بعد آبكش كنيد. سه عدد تخممرغ كامل، يك ليوان ماست و آب غليظ لبو، كمي روغن و نمك را با مقداري برنج مخلوط كنيد.2. حالا يك رديف از مايه آماده شده را بريزيد و ته ظرف پخش كنيد. لبوها را درشت رنده كنيد و روي مواد بريزيد. رديف بعدي يك برنج سفيد ساده بريزيد و بعد فيله مرغها را با پيازداغ و كمي آب باقيمانده مرغ در ظرف بريزيد و مواد را روي هم فشار دهيد. 3. كمي از برنج و زعفران را براي تزئين نگه داريد. باقيمانده روغن را روي ظرف بريزيد و روي آن را با فويل بپوشانيد و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد. يك ساعت و نيم روي شعله ملايم بگذاريد تا خوب دم بكشد.فوت كوزهگري: لبوها را رنده درشت كنيد تا رنگ و جلوه زيبايي مثل آلبالو پلو براي تان به وجود آورد. اگر غذاي شيرين دوست داريد، ميتوانيد روي مواد شكر بريزيد.اشتراک گذاری :