مواد لازم:۱ لیتر شیر + ۱۲۵ میلی لیتر شیر۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
۱ لیوان ش ریز
۱۲۵ گرم کره
۱ بسته کرم شانتی(میتونین بجای کرم شانتی و ۱۲۵ میلی لیتر شر از خامه فرم گرفته استفاده کنین)
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
پودر نارگیل
روش تهیه این دسر لذیذ:
برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا کره آب بشه و کمی تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد.
یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین در حدود ۱۰-۱۵ دقیقه تا قوام بیاد و کامل غلیظ بشه
در آخر وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت وردارین.
پودر کرم شانتی رو با ۱۲۵ لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشه… کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشونه و مواد دسر ازش به ظرف نفوذ نکنه
نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنین و روش رو با کرم شامتی کاملا بپوشونین و بقیه مواد رو روش بریزین و با قاشق صاف کنین
روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل کاملا پر کنید و بپوشونین و بذارین تو یخچال برای ۸ الی ۹ ساعت بمونه.
بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنین تا لایه ها از هم جدا نشن
با پودر پسته تزیین و سرو نمائید.