پارفه کارامل

پارفه کارامل

بازدید: 140    انتشار: 1396/11/14    کد مطلب: 3045    دسته بندی: لیست مطالب


پارفه کارامل


پارفه کارامل


مواد لازم:

  •   خامه فرم گرفته: 400 گرم .
  •   ژلاتین: 10ورق
  •   وانیل كاراملی: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   شیر: 150 میلی‌لیتر
  •   سیروپ كارامل: 100 میلی‌لیتر
  •   شكر: 250 گرم

روش تهیه: 

1.   ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج كرده و در ظرفی كه بهتر است استیل باشد می‌ریزیم.

2.  سپس مقدار خیلی كمی آب جوش به آن اضافه كرده و روی بخار سماور یا كتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود . 

3.   در مرحله بعد شكر را با مقدار خیلی كمی آب روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا كارامل شود. شیر را جوش به همراه وانیل می‌آوریم و به كارامل اضافه می‌كنیم. وقتی جوشید و یكدست شد از صافی رد می‌كنیم

4.   حالا ژلاتین، كارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب موردنظر می‌ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. سپس برگردانده و تزیین می‌كنیم. 





ارسال نظر
[نظر شما پس از تایید مدیر نمایش داده می شود.]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

logo-samandehi

تماس با ما

می توانید نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir
پشتیبانی آگهی دهندگان : 3770 - 465 - 0911

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است وبتینا وبتینا
تصویر آیکن بگراند