7 گام در تهیه کیک گیلاس (2019)
هسته گیلاس یا آلبالو هارا خارج کنید.گیلاسها را با شکر و رنده پوست لیمو و چوب دارچین و اب سیب بگذارید روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه تا بجوشد.
مواد لازم:
- شکر : 180 گرم
- کره نرم : 150 گرم
- خامه ترش : 150 گره
- آرد سفید : 180 گرم
- نمک : به مقدار لازم
- بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
- اسانس بادام : یک قطره
- رنده پوست : نصف لیمو
- تخم مرغ : 2 عدد کوچک
مواد بین کیک :
- گیلاس : 400 گرم
- آب سیب : 100 میلی گرم
- چوب دارچین : 1/2 شاخه
- شکر : 80 گرم
- رنده پوست لیمو : نصف لیمو
- آرد ذرت : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک گیلاس :
1. هسته گیلاس یا البالو هارا خارج کنید.گیلاسها را با شکر و رنده پوست لیمو و چوب دارچین و آب سیب بگذارید روی حرارت متوسط به مدت 8 تا 10 دقیقه تا بجوشد.سپس مواد را توی الک ریخته و چوب دارچین را خارج میکنیم اجازه بدهید تا آب اضافه گیلاس خارج بشه.اب اضافه را برای سس به کار میبریم.
2. آرد ذرت را با 2 قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید هم بزنید تا صاف شود و بعد با آب گیلاس مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.این سس جهت تزئین می باشد.
3. مواد را بگذارید کنار تا خنک شوند .
4. فر را روی 180 گره کنید.ظرف مستطیلی را چرب کنید و به ارد آغشته کنید.
5. تخم مرغ و شکر را بزنید تا صاف و سبک بشه.کره نرم شده را اضافه کنید.و خامه ترش را هم اضافه کنید و دوباره کمی بزنید تا مواد صاف و یکدست شود. آرد، نمک، بکینگ پودر را مخلوط کنید و در مواد بالا کم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید.در آخر رنده پوست لیمو و اسانس را اضافه کنید.
6. نیمی از مواد کیک را توی ظرف ریخته وروش را صاف کنید و گیلاس های توی الک را روی کیک ریخته و بقیه مواد کیک را روی گیلاسها ریخته و در ظرف را در فر به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.بعد از زمان پخت اجازه میدهیم تا در قالب خنک بشه و بعد خارج میکنیم و برش میدهیم .
7. برای هر نفر یک تکه کیک و کمی سس سرو میکنیم. اگر گیلاس تازه در دسترس نبود میتونیم از کمپوت گیلاس استفاده کنیم اما زمان جوش کمتری میدهیم.

.