1. شکلات اولین بار در زمان قدیمی آزتکها در مکزیک کشف شد و به عنوان یک نوشیدنی گرم و شیرین مصرف میشد.
2. شکلات دارای اثرات مثبت بر روی سلامتی است و میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی، افزایش کارایی مغز، بهبود خونرسانی به بافتها و بهبود شاخصهای سلامت دهان و دندان کمک کند.
3. شکلات حاوی مواد مغذی مهمی مانند فیبر، آهن، منیزیم، روی، مس و پتاسیم است.
4. در یک بسته شکلات، میتوان بهصورت میانگین ۶۰ تا ۱۲۰ میلیگرم قند یافت که ممکن است برای برخی افراد با بیماریهای مرتبط با قند خطرناک باشد.
5. شکلات سفید در واقع شکلات نیست و به دلیل عدم حاوی کاکائو در آن، تنها از شیر، شکر و چربی تهیه میشود.
6. شکلات تلخ دارای درصد بالاتری از کاکائو است و در نتیجه حاوی مقدار کمتری شکر و چربی است.
7. شکلات سیاه از بین تمام انواع شکلات، حاوی مقدار بیشتری از آنتیاکسیدانها است که به عنوان یک ماده مفید برای سلامتی شناخته میشود.
8. شکلات میتواند به عنوان یک آرامبخش در مواقع استرس و اضطراب به کار رود و باعث آزاد شدن هورمونهای خوشحالی مانند سروتونین شود.
9. شکلات دارای گیاهی به نام تئوبرومین است که میتواند باعث افزایش ضربان قلب و ایجاد احساس بیشتری از انرژی و خوشایندی شود.
10. شکلات میتواند به عنوان یک آفرینش جالب و خلاقانه در آشپزی به کار رود و در تهیه انواع شیرینیها، کیکها و دسرها استفاده شود.