چگونه نان پیتزا یا خمیر پیتزای ترد خانگی درست کنیم؟ (1403)
برای تهیه نان پیتزا یا خمیر پیتزای ترد خانگی میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
مواد لازم:
- دو و نیم پیمانه آرد کامل
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
- یک پیمانه آب گرم
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
مراحل تهیه:
مخلوط کردن مواد خشک:
در یک کاسه، آرد، نمک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید تا مواد خشک کامل به هم مخلوط شوند.
افزودن آب گرم:
آب گرم را به تدریج به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری یکدست بدست آید. این کار به مرور انجام دهید تا باعث شود خمیر یکپارچه شود.
مخلوط کردن خمیر:
خمیر را روی سطح کار یا تخته کاری که کمی آرد روی آن پاشیده اید با دستهای خود یکدست باز بکنید تا یک سطح صاف و یکنواخت ایجاد شود.
فراوری و آماده سازی خمیر:
خمیر را به اندازه دلخواه چونه بگیرید و به شکل دلخواه قبل از تخمیر حالت دهید. میتوانید آن را به شکل دایرهای یا مستطیلی حدود نیم ساعت استراحت دهید.
آماده کردن سینی پیتزا:
روی تخته کاری یک لایه نازک از روغن زیتون بریزید و خمیر پیتزا را روی آن گذاشته و با دستهای خود آن را به شکل دایرهای یا مستطیلی روی تخته کاری یا سینی پیتزا باز کنید. این کار باعث میشود تا خمیر به شکل مورد نظر شما باشد.
تزیین پیتزا:
خمیر را با مواد دلخواه خود مثل انواع سبزیجات تزیین کنید. میتوانید از مواد دیگر مانند زیتون، تخم مرغ نیز برای تزیین استفاده کنید.
پخت پیتزا:
سینی پیتزا را درون فر گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بگذارید تا نان پخت شود. حرارت و زمان دقیق پخت بستگی به نوع فر شما دارد، بنابراین ممکن است نیاز به تنظیمات دقیقتری داشته باشد.
با این مراحل و مواد لیست شده، میتوانید خمیر پیتزای ترد خانگی خود را درست کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.