10 نکته طلایی در مورد حلوا ساده خانگی (1403)
1-طرز تهیه حلوا ساده
حلوای ساده یکی از انواع حلواهای سنتی ایرانی است که به عنوان دسر یا میان وعده سرو می شود. این حلوا بافتی نرم و لطیف دارد و به دلیل استفاده از آرد گندم، طعمی شیرین و ملس دارد.
2-مواد لازم برای تهیه حلوا ساده:
- آرد گندم: 2 لیوان
- روغن: 1 استکان
- شکر یا خاکه قند یا پودر قند: 1 لیوان
- گلاب: 1 استکان
- پودر هل: 1 قاشق کوچک (اختیاری)
طرز تهیه حلوا ساده:
3-ابتدا آرد گندم کامل یا سبوس دار را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آرد را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود.
4-روغن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. اجازه دهید آرد و روغن به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند تا کاملاً طلایی شوند.
5-شکر یا خاکه قند را به آرد و روغن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. گلاب و پودر هل را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید.
6-حلوا را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.
7-حلوا را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب بریزید. حلوا را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
8-برای تهیه حلوا ساده می توانید از آرد گندم کامل استفاده کنید. برای اینکه حلوای شما طعم بهتری داشته باشد، بهتر است از آرد مرغوب استفاده کنید. آرد را باید به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود.
9-حلوا را باید روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً غلیظ شود. اگر می خواهید حلوای شما بافت نرم و لطیفی داشته باشد، باید آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.
10-برای اینکه حلوای شما بافت نرم و لطیفی داشته باشد، می توانید به آن مقداری پودر هل یا پودر دارچین اضافه کنید.در انتها با ته یک استکان یا ته هر ظرف طرحداری روی حلوا و کناره های حلوا را طرحدار کنید.