10 نکته طلایی در مورد تر حلوا خانگی (1403)

10 نکته طلایی در مورد تر حلوا خانگی (1403)

بازدید: 1239    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25998    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد تر حلوا خانگی (1403)

تر حلوا 
یکی از انواع حلواها است که در شهرهای مختلف ایران، به ویژه در شیراز، تهیه می شود. این حلوا به دلیل داشتن طعمی شیرین و لطیف و همچنین بافتی نرم و مرطوب، از محبوبیت خاصی برخوردار است. 
تر حلوا از مواد اولیه ساده ای مانند آرد برنج، شکر، شیر، گلاب، زعفران و روغن تهیه می شود. طرز تهیه این حلوا نیز بسیار ساده است و در مدت زمان کوتاهی می توان آن را آماده کرد. 
برای تهیه تر حلوا، ابتدا آرد برنج را در مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. سپس شیر را اضافه می کنیم و مرتباً هم می زنیم تا غلیظ شود. در ادامه شکر، گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا به غلظت دلخواه برسد. 

مواد لازم: 
  • آرد برنج: 200 گرم 
  • پودر قند: 200 گرم 
  • شیر: 500 میلی لیتر 
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری 
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری 
  • روغن کنجد: 100 گرم 

طرز تهیه تر حلوا : 
آرد برنج را در تابه ای روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. شیر را اضافه می کنیم و مرتباً هم می زنیم تا غلیظ شود. پودر قند، گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا به غلظت دلخواه برسد. تر حلوا را در ظرف مورد نظر می ریزیم و سرو می کنیم. 
نکات: برای تهیه تر حلوا بهتر و مفیدتر می توان از آرد برنج قهوه ای که شامل خواص بهتر و بیشتری نسبت به برنج سفید است، استفاده کرد.

برای تهیه تر حلوا، رعایت برخی نکات مهم می تواند به شما کمک کند تا حلوا را با کیفیت بهتری تهیه کنید. 

10 نکته مهم در تهیه تر حلوا: 
1-از آرد برنج مرغوب استفاده کنید. آرد برنج مرغوب، رنگ و طعم بهتری به حلوا می دهد. 

2-آرد برنج را به خوبی تفت دهید. تفت دادن آرد برنج باعث می شود که حلوا به خوبی غلیظ شود و رنگ و طعم بهتری پیدا کند. 

3-شیر را به تدریج اضافه کنید. اضافه کردن شیر به تدریج باعث می شود که حلوا به خوبی یکدست شود و گلوله گلوله نشود. 

4-حلوا را مرتباً هم بزنید. هم زدن مداوم حلوا باعث می شود که حلوا به خوبی غلیظ شود و ته نگیرد. 

5-پودر قند را به مقدار دلخواه اضافه کنید. میزان پودر قند مورد نیاز برای تهیه تر حلوا به ذائقه شما بستگی دارد. 

6-زعفران را به حلوا اضافه کنید. زعفران عطر و طعم خوبی به حلوا می دهد.
 
7-گلاب را در آخر اضافه کنید. اضافه کردن گلاب در آخر باعث می شود که عطر گلاب حفظ شود. 

8-حلوا را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. تر حلوا را می توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد. 

9-تر حلوا را می توان با خلال بادام یا سایر مغز ها تزئین کرد. 

10-اگر حلوا خیلی سفت شد، می توان مقداری شیر یا آب به آن اضافه کرد. 

با رعایت این نکات، می توانید یک تر حلوا خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید.تر حلوا یکی از انواع حلواها است که در شهرهای مختلف ایران، تهیه می شود. این حلوا به دلیل داشتن طعمی شیرین و لطیف و همچنین بافتی نرم و مرطوب، از محبوبیت خاصی برخوردار است.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند