10 نکته طلایی در مورد نان بلوط خانگی (1403)
نان بلوط
نان بلوط یک مقدار تیرهتر از نانهای دیگر و رنگ آن قهوهای است.به همین علت، به جای اینکه آن را با آرد خالص بلوط درست کنند، از مخلوط آرد گندم و بلوط با نسبت هفتاد به سی استفاده میشود. با این روش، هم طعم نان بهتر میشود، هم اینکه دیرتر از نان خالص بلوط، بیات میشود.
پخت نان بلوط
برای پخت نان بدون فر در خانه با آرد بلوط، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
- 2 پیمانه آرد بلوط
- 1/2 پیمانه آرد گندم
- 1 پیمانه شکر قهوه ای
- 1/2 پیمانه شیر
- 1/4 پیمانه کره ذوب شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
1-یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید.
2-نصف پیمانه آب را در قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید.
3-یک کاسه شیشه ای یا فلزی را روی قابلمه قرار دهید و یک دستمال تمیز را روی کاسه قرار دهید تا ته کاسه را بپوشاند.
4-در یک کاسه بزرگ، آرد بلوط، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.
5-در یک کاسه دیگر، شیر، کره ذوب شده و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
6-مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
7-مایه نان را در کاسه آماده شده بریزید.
8-قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز نان فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید.
9-نان را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه در قابلمه بماند.
10-سپس نان را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.