10 نکته طلایی در مورد شهد سیب خانگی (1403)

10 نکته طلایی در مورد شهد سیب خانگی (1403)

بازدید: 1171    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25895    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد شهد سیب خانگی (1403)

سیب 

1-پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند :  
کُلُوا التُّفَّاحَ عَلَى الرِّیقِ فَإِنَّهُ وضوح الْمَعِدَهِ ؛ سیب را ناشتا بخورید که تمییز کننده معده است.

2-امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند :  
سیب را مصرف کن، زیرا حرارت بدن را کاهش می دهد، مزاج را خنک و تب را برطرف می کند. 

3-امام محمد باقر (علیه السلام) فرمودند :  
موقعی که خواستی سیب بخوری قبلاً آن را استشمام و بو کن، سپس بخور زیرا در این صورت آنچه را که به روح تو ناراحتی و عارض شده ساکت می کند. 

4-امام جعفر صادق (علیه السلام) فرمودند: 
سیب، پالاینده و خوشبو کننده معده است. 

مشاهده قیمت محصولات

5-امام موسی کاظم (علیه السلام)  فرمودند :  
سه چیز ضرری به کسی نمی رساند : انگور رازقی، نیشکر و سیب لبنانی.

6-امام رضا (علیه السلام)  می فرمایند : 
سیب برای جلو گیری از سحر و سم و دیوانگی که به واسطه ی مرض به وجود می آید .و بلغمی که غلبه داشته باشد بر انسان مفید است. و در آخر حدیث می فرمایند : چیزی بهتر و نافع تر از سیب برای معالجه نیافتم .

7-معجون یا فالوده سیب : 
افراد کهنسال و با معده ضعیف بایستی سیب رنده شده همراه با گلاب  و عرق بید مشک و اندکی عسل و اندکی زعفران را مخلوط و در صبح و عصر مصرف کنند .

8-طرز تهیه شیره سیب خانگی :
مقداری سیب را شسته و چند تکه کنید و آنها را در یک قابلمه بریزید و روی آن آب ریخته تا سطح سیب ها را بپوشاند، حال زیر اجاق را روشن کنید تا سیب ها کاملا بپزند.این کار برای گرفتن آب سیب ها بدون دستگاه آبمیوه گیری است.
بعد از پخت اجازه دهید تا کمی از دمای آن کاسته شود و سپس با یک آبکش سیب ها و آب پخته آنها را جدا کنید در این مرحله اگر دوست دارید که از خود سیب پخته بصورت مربا استفاده کنید آنها را کنار بگذارید در غیر اینصورت سیب های روی آبکش را با فشار دست یا قاشق کاملا له کنید تا آب گیری شوند.
مجددا آب سیب  ها را در قابلمه ریخته و آن را بجوشانید تا به قوام آید و اصطلاحا حالت شیره بخود بگیرد. شیره یا شهد سیب خانگی آماده است. بعد از سرد شدن آن را در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید. 
در صورتی که از سیب های کاملا شیرین برای اینکار استفاده کنید نیازی به شکر یا سایر شیرین کننده ها نیست.شما میتوانید مرحله آبگیری سیب ها را با دستگاه آبمیوه گیری هم انجام دهید.

9-شیره سیب 
شیره سیب از شیره انگور روشن‌تر و رقیق‌تر و  البته شیرین‌تر است. رنگ شیره سیب قهوه‌ای متمایل به زرد است. طعم آن نیز با دیگر شیره‌ها کمی متفاوت بوده و بیشتر طعم خود سیب را دارد.

10- خواص شیره سیب
شیره سیب علاوه بر خواص خود سیب اثرات مفیدی در سرماخوردگی، گرفتگی صدا، سرفه، بیماری‌های سینه‌ و حالات عصبی دارد.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند