10 نکته طلایی در مورد اینکه چگونه گندم را آرد کنیم؟ (1403)
1-تهیه آرد گندم
برای تهیه آرد گندم، ابتدا باید گندم را به صورت کامل برداشت و پاکسازی کرد. سپس گندم را در آسیاب می ریزند تا خرد شود. اندازه خرد شدن گندم به نوع آردی که می خواهیم تهیه کنیم بستگی دارد. برای تهیه آرد سبوس دار، گندم را باید کمتر خرد کرد تا پوسته و سبوس آن حفظ شود.
روش های آسیاب کردن گندم :
برای آسیاب کردن گندم، می توان از روش های مختلفی استفاده کرد. برخی از روش های رایج آسیاب کردن گندم عبارتند از:
2-آسیاب دستی:
این روش قدیمی ترین روش آسیاب کردن گندم است. در این روش، گندم را با استفاده از یک سنگ آسیاب می کنند.
3-آسیاب بادی:
این روش از زمان های قدیم مورد استفاده بوده است. در این روش، گندم با استفاده از نیروی باد در یک آسیاب بادی آسیاب می شود.
4-آسیاب آبی:
این روش نیز از زمان های قدیم مورد استفاده بوده است. در این روش، گندم با استفاده از نیروی آب در یک آسیاب آبی آسیاب می شود.
5-آسیاب برقی:
این روش جدیدترین روش آسیاب کردن گندم است. در این روش، گندم با استفاده از نیروی برق در یک آسیاب برقی آسیاب می شود.
6-انواع آرد گندم :
با توجه به میزان خرد شدن گندم، انواع مختلفی از آرد گندم وجود دارد. برخی از انواع آرد گندم عبارتند از:
آرد سفید: این آرد از گندم سفید تهیه می شود و پوسته و سبوس آن جدا شده است. آرد سفید دارای بافتی نرم و لطیف است و برای تهیه انواع نان، شیرینی و کیک استفاده می شود.
آرد سبوس دار: این آرد از گندم کامل تهیه می شود و پوسته و سبوس آن حفظ شده است. آرد سبوس دار دارای بافتی متراکم تر از آرد سفید است و برای تهیه انواع نان، شیرینی و کیک استفاده می شود.
آرد نیمه سبوس دار: این آرد از گندم نیمه کامل تهیه می شود و بخشی از پوسته و سبوس آن جدا شده است. آرد نیمه سبوس دار دارای بافتی بین آرد سفید و آرد سبوس دار است و برای تهیه انواع نان، شیرینی و کیک استفاده می شود.
7-برای تهیه آرد گندم در خانه
به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
- گندم کامل یا نیمه کامل
- آسیاب دستی یا برقی
8-طرز تهیه آرد گندم در خانه
گندم را به خوبی پاکسازی کنید تا عاری از هرگونه آلودگی باشد.
گندم را در آسیاب بریزید. آسیاب را روشن کنید و اجازه دهید گندم آسیاب شود.
میزان خرد شدن گندم را با توجه به نوع آردی که می خواهید تهیه کنید تنظیم کنید.
آرد گندم را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
روش تهیه آرد گندم با آسیاب دستی
برای تهیه آرد گندم با آسیاب دستی، ابتدا گندم را به خوبی پاکسازی کنید تا عاری از هرگونه آلودگی باشد. سپس گندم را در آسیاب دستی بریزید و با استفاده از دسته آسیاب، آن را آسیاب کنید. میزان خرد شدن گندم را با توجه به نوع آردی که می خواهید تهیه کنید تنظیم کنید.
روش تهیه آرد گندم با آسیاب برقی
برای تهیه آرد گندم با آسیاب برقی، ابتدا گندم را به خوبی پاکسازی کنید تا عاری از هرگونه آلودگی باشد. سپس گندم را در آسیاب برقی بریزید و دستگاه را روشن کنید. میزان خرد شدن گندم را با توجه به نوع آردی که می خواهید تهیه کنید تنظیم کنید.
9-زمان لازم برای تهیه آرد گندم
زمان لازم برای تهیه آرد گندم با آسیاب دستی به مقدار گندم و میزان خرد شدن گندم بستگی دارد. به طور کلی، تهیه آرد گندم با آسیاب دستی حدود 15 تا 30 دقیقه طول می کشد. تهیه آرد گندم با آسیاب برقی نیز حدود 10 تا 20 دقیقه طول می کشد.
10-نکاتی برای تهیه آرد گندم
برای تهیه آرد گندم با کیفیت، باید از گندم سالم و تازه استفاده کرد.
گندم را باید قبل از آسیاب کردن به خوبی پاکسازی کرد تا عاری از هرگونه آلودگی باشد.
میزان خرد شدن گندم را باید با توجه به نوع آردی که می خواهیم تهیه کنیم تنظیم کرد.
آرد گندم را باید در جای خشک و خنک نگهداری کرد تا از فاسد شدن آن جلوگیری شود.