10 نکته طلایی در مورد نان تافتون (1403)

10 نکته طلایی در مورد نان تافتون (1403)

بازدید: 1151    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25879    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد نان تافتون (1403)

1-نان تافتون 
نوعی نان سنتی ایرانی است که از آرد گندم، آب، خمیر مایه، نمک و روغن تهیه می شود. این نان دارای بافتی نرم و لطیف است و معمولاً به صورت نازک و دایره ای شکل پخته می شود. 
نان تافتون یکی از محبوب ترین انواع نان در ایران است و به عنوان نان صبحانه، میان وعده و یا همراه غذا مصرف می شود. این نان همچنین برای تهیه ساندویچ، کباب و سایر غذاها نیز استفاده می شود. 

تفاوت نان تافتون با سایر نان ها در موارد زیر است: 

2-مواد اولیه: 
نان تافتون از آرد گندم، آب، خمیر مایه، نمک و روغن تهیه می شود. سایر نان ها ممکن است از آرد کامل سبوس دار، آرد گندم سیاه، آرد جو و یا ترکیبی از این آردها تهیه شوند.

3-بافت: 
نان تافتون دارای بافتی نرم و لطیف است. سایر نان ها ممکن است دارای بافتی متراکم تر، خشک تر یا ترد تر باشند. 

4-روش پخت: 
نان تافتون معمولاً به صورت نازک و دایره ای شکل پخته می شود. سایر نان ها ممکن است به صورت ضخیم تر، مستطیل شکل یا به شکل های دیگر پخته شوند. 

5-تفاوت های نان تافتون و نان لواش:
نان تافتون و نان لواش دو نوع نان سنتی ایرانی هستند که از نظر مواد اولیه، بافت و روش پخت با یکدیگر تفاوت هایی دارند. 

مواد اولیه: نان تافتون و نان لواش هر دو از آرد گندم، آب، خمیر مایه، نمک و روغن تهیه می شوند. با این حال، در برخی از دستور العمل ها ممکن است از مواد دیگری مانند کنجد، سیاه دانه یا دانه های گیاهی دیگر نیز در تهیه این نان ها استفاده شود. 

بافت: نان تافتون دارای بافتی نرم و لطیف است. این نان معمولاً به صورت نازک و دایره ای شکل پخته می شود. نان لواش نیز دارای بافتی نرم و لطیف است، اما ضخامت آن از نان تافتون بیشتر است. نان لواش معمولاً به صورت مستطیل شکل پخته می شود. 

روش پخت: نان تافتون و نان لواش هر دو در تنور پخته می شوند. با این حال، روش پخت این دو نان کمی متفاوت است. نان تافتون معمولاً در تنورهای کوچک و دایره ای شکل پخته می شود. 
این نان ها پس از پخت به صورت نازک و دایره ای شکل از تنور خارج می شوند. نان لواش نیز در تنورهای بزرگ و مستطیل شکل پخته می شود. این نان ها پس از پخت به صورت مستطیل شکل از تنور خارج می شوند.

نان تافتون و نان لواش دو نوع نان سنتی ایرانی هستند که از نظر مواد اولیه، بافت و روش پخت با یکدیگر تفاوت هایی دارند. نان تافتون دارای بافتی نرم و لطیف و ضخامت کمتری نسبت به نان لواش دارد. نان لواش نیز دارای بافتی نرم و لطیف است، اما ضخامت آن از نان تافتون بیشتر است.

6-نحوه تهیه نان تافتون در فر: 
برای تهیه نان تافتون ابتدا خمیر مایه را در آب ولرم حل می کنیم. سپس آرد، نمک و روغن را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را ورز می دهیم تا نرم و لطیف شود. سپس آن را در یک ظرف چرب شده قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم. خمیر را در یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. پس از استراحت، خمیر را به صورت دایره ای یا مستطیل شکل نازک باز می کنیم. آن را در یک تابه یا سینی فر چرب شده قرار می دهیم. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 7 دقیقه می پزیم. پس از پخت، نان را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

7-نکات پخت در فر: 
می توانید به خمیر نان تافتون، مواد دیگری مانند کنجد، سیاه دانه یا دانه های گیاهی دیگر اضافه کنید. برای داشتن نان تافتون با بافتی تردتر، می توانید آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید.

8-برای تهیه نان تافتون بدون فر در خانه: 

مواد لازم: 
  • 250 گرم آرد کامل 
  • 150 میلی لیتر آب ولرم 
  • 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 
  • 1 قاشق چایخوری شکر 
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک 

9-طرز تهیه: 
خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید. آرد، شکر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. خمیر را در یک جای گرم به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از استراحت، خمیر را به صورت دایره ای یا مستطیل شکل نازک باز کنید. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید. خمیر را در تابه قرار دهید و به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شود. نان را از تابه خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. نان را برش بزنید و سرو کنید. 

10-نکات تکمیلی:
 می توانید به خمیر نان تافتون، مواد دیگری مانند کنجد، سیاه دانه یا دانه های گیاهی دیگر اضافه کنید. برای داشتن نان تافتون با بافتی تردتر، می توانید آن را در تابه روی حرارت بالاتر قرار دهید و زمان پخت را افزایش دهید.


نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند