10 نکته طلایی در مورد ویژگی های نان تست (1403)

10 نکته طلایی در مورد ویژگی های نان تست (1403)

بازدید: 1122    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25878    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد ویژگی های نان تست (1403)

1-نان تست 
نان تست نوعی نان سفید است که از آرد گندم، آب، خمیر مایه، نمک و شکر تهیه می شود. این نان دارای بافتی نرم و لطیف است و معمولاً به صورت برش های نازک عرضه می شود. 
نان تست یکی از محبوب ترین انواع نان در جهان است و به عنوان نان صبحانه، میان وعده و یا همراه غذا مصرف می شود. این نان همچنین برای تهیه ساندویچ و سایر غذاها نیز استفاده می شود. 

2-مزایای نان تست: 
نان تست دارای بافتی نرم و لطیف است و به راحتی هضم می شود. 
این نان به دلیل داشتن بافتی سبک، برای افراد مسن و کودکان مناسب است. 
نان تست را می توان به صورت ساده یا با مواد مختلفی مانند پنیر، کره، مربا، عسل، تخم مرغ و غیره سرو کرد. 

3-معایب نان تست: 
نان تست معمولاً از آرد سفید تهیه می شود که فاقد فیبر است. 
این نان کالری بالایی دارد و مصرف زیاد آن می تواند منجر به افزایش وزن شود. 
نان تست ممکن است حاوی مواد نگهدارنده و طعم دهنده های مصنوعی باشد. که برای سلامتی زیان بار هستند.

نحوه تهیه نان تست: 
برای تهیه نان تست ابتدا خمیر مایه را در آب ولرم حل می کنیم. سپس آرد، شکر و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. خمیر را ورز می دهیم تا نرم و لطیف شود. سپس آن را در یک ظرف چرب شده قرار می دهیم و روی آن را می پوشانیم. خمیر را در یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. پس از استراحت، خمیر را به صورت دایره ای یا مستطیل شکل باز می کنیم. آن را در یک سینی فر چرب شده قرار می دهیم و روی آن را با زرده تخم مرغ می مالیم. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه می پزیم. پس از پخت، نان را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود. سپس آن را برش می زنیم و سرو می کنیم.

4-طرز برشته کردن نان تست با تستر: 
نان تست را به اندازه دلخواه برش بزنید. تستر را روشن کنید و دمای آن را روی حالت برشته کردن تنظیم کنید. نان تست را در تستر قرار دهید و درب تستر را ببندید. نان تست را به مدت 2 تا 3 دقیقه در تستر قرار دهید تا برشته شود. نان تست برشته شده را از تستر خارج کنید و سرو کنید. 

5-نکاتی برای برشته کردن نان تست با تستر: 
نان تست را قبل از قرار دادن در تستر خشک کنید تا بهتر برشته شود. 
اگر نان تست شما خیلی ضخیم است، ممکن است لازم باشد زمان برشته کردن آن را افزایش دهید. 
برای برشته کردن نان تست با طعم و عطر بهتر، می توانید از مقداری کره یا روغن روی نان تست قبل از قرار دادن آن در تستر استفاده کنید. 

سایر روش های برشته کردن نان تست: 

6-برشته کردن نان تست در فر: 
برای برشته کردن نان تست در فر، ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس نان تست را به اندازه دلخواه برش بزنید و آن را روی یک سینی فر قرار دهید. نان تست را به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شود. 

7-برشته کردن نان تست در ماهیتابه: 
برای برشته کردن نان تست در ماهیتابه، ابتدا یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس مقداری روغن مرغوب در ماهیتابه بریزید. نان تست را به اندازه دلخواه برش بزنید و آن را در ماهیتابه قرار دهید. نان تست را به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف در ماهیتابه قرار دهید تا برشته شود. 

8-برشته کردن نان تست در ساندویچ ساز: 
برای برشته کردن نان تست در ساندویچ ساز، ابتدا ساندویچ ساز را روشن کنید. سپس نان تست را به اندازه دلخواه برش بزنید و آن را در ساندویچ ساز قرار دهید. نان تست را به مدت 2 تا 3 دقیقه در ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شود.

9-نان تست با آرد کامل سبوس دار :
با آرد کامل سبوس دار می توان نان تست درست کرد. آرد کامل سبوس دار دارای فیبر بیشتری نسبت به آرد سفید است که باعث می شود نان تست حاصل، بافتی متراکم تر و طعمی مغزدارتر داشته باشد. 

برای تهیه نان تست با آرد کامل سبوس دار، می توان از دستور زیر استفاده کرد: 

مواد لازم: 
  • 250 گرم آرد کامل سبوس دار 
  • 150 میلی لیتر آب ولرم 
  • 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک 

طرز تهیه: 
خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید. آرد، شکر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. خمیر را در یک جای گرم به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از استراحت، خمیر را به صورت دایره ای یا مستطیل شکل باز کنید. آن را در یک سینی فر چرب شده قرار دهید و روی آن را با زرده تخم مرغ می مالیم. نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه می پزیم. پس از پخت، نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را برش بزنید و سرو کنید. 

10-نکات تکمیلی: 
می توانید به خمیر نان تست سبوس دار، مواد دیگری مانند میوه های خشک، مغزها و یا دانه ها اضافه کنید. 
در بازار نیز می توان نان تست سبوس دار یافت. این نان ها معمولاً در فروشگاه های مواد غذایی سالم و یا فروشگاه های آنلاین عرضه می شوند.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند