10 نکته طلایی در مورد نان اهری خانگی (1403)

10 نکته طلایی در مورد نان اهری خانگی (1403)

بازدید: 1067    انتشار: 1403/10/12    کد مطلب: 25850    دسته بندی: لیست آموزش

10 نکته طلایی در مورد نان اهری خانگی (1403) 


طرز تهیه نان اهری در خانه 

نان اهری نان محلی آذربایجان شرقی است که از آرد گندم، شیر، تخم مرغ، روغن، شکر، دارچین و وانیل تهیه می شود. این نان طعم و عطر بی نظیری دارد و به عنوان یک میان وعده لذیذ مورد استفاده قرار می گیرد. 

طرز تهیه نان اهری خانگی: یک دستورالعمل خوشمزه و کامل 

آیا به دنبال طعم اصیل و خانگی نان اهری هستید؟ این دستورالعمل گام به گام به شما کمک می‌کند تا این نان خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید. با رعایت نکات مهم و استفاده از مواد اولیه با کیفیت، نان اهری شما طعمی بی‌نظیر خواهد داشت. 

مواد لازم: 

آرد: 300 گرم 
روغن مایع: 80 گرم 
شکر: 140 گرم 
تخم مرغ: 1 عدد 
وانیل: نوک قاشق چایخوری 
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری 
ماست پرچرب: 80 گرم 
زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری 
پودر هل: ½ قاشق چایخوری 
زعفران دم کرده: به مقدار لازم (اختیاری) 
زرده تخم مرغ: 1 الی 2 عدد (برای رومال) 

طرز تهیه: 
آماده سازی: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید. 
مخلوط کردن مواد خشک: آرد، بکینگ پودر، زنجبیل، هل و وانیل را الک کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید. 
مخلوط کردن مواد تر: در ظرف دیگری، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و ماست را با همزن بزنید تا یکدست شود. 
ترکیب مواد: مخلوط مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. 
استراحت خمیر: خمیر را به مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. 
قالب زدن: خمیر را به اندازه‌های دلخواه تقسیم کنید و در قالب چرب شده قرار دهید. 
رومال زدن: زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی سطح نان‌ها بمالید. برای ایجاد طرح می‌توانید از چنگال استفاده کنید. 
پخت: نان‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی شوند. 
سرد کردن: پس از پخت، نان‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند. 

روش دوم:

مواد لازم برای تهیه نان اهری: 
  • 500 گرم آرد گندم 
  • 1/2 پیمانه شیر 
  • 1 عدد تخم مرغ 
  • 1/4 پیمانه روغن 
  • 1/4 پیمانه شکر 
  • 1 قاشق چایخوری دارچین 
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل 
  • 1 قاشق چایخوری نمک 

طرز تهیه نان اهری: 
1-ابتدا شیر را در یک کاسه کوچک گرم کنید. 
2-سپس تخم مرغ، روغن، شکر، دارچین و وانیل را به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. 
3-نمک را به آرد اضافه کنید و آن را الک کنید. 
4-مخلوط شیر و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید. ورز دادن خمیر را تا زمانی ادامه دهید که خمیر نرم و لطیف شود. 
5-خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با بپوشانید. 
6-خمیر را به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. 
7-پس از اینکه خمیر حجم گرفت، آن را از کاسه خارج کنید و به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. 
8-هر قسمت از خمیر را به شکل دایره ای باز کنید. 
9-نان ها را در یک سینی فر چرب شده قرار دهید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و نان ها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. 
10-نان اهری های پخته شده را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند. 

نکات مهم در تهیه نان اهری: 
  • برای تهیه نان اهری می توانید از خمیر مایه سنتی استفاده کنید. 
  • اگر از خمیر مایه فوری استفاده می کنید، نیازی نیست که آن را عمل بیاورید. 
  • برای تهیه نان اهری می توانید از هر نوع شیری که دوست دارید استفاده کنید. 
  • می توانید مقدار شکر و دارچین را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید. 

سرو نان اهری: 
نان اهری را می توانید به تنهایی یا همراه با شیر و یا انواع مربا و عسل سرو کنید. این نان همچنین می تواند به عنوان یک صبحانه یا یک میان وعده لذیذ مورد استفاده قرار گیرد. 

نکاتی برای پخت بهتر نان اهری: 
برای پخت بهتر نان اهری، باید از فر با دمای مناسب استفاده کنید. اگر فر شما به اندازه کافی گرم نیست، نان ها به خوبی پخته نمی شوند. همچنین، اگر فر شما خیلی گرم باشد، نان ها می سوزند. 
برای اطمینان از پخت کامل نان ها، می توانید از یک خلال دندان استفاده کنید. اگر خلال دندان را در نان فرو کردید و تمیز بیرون آمد، نان ها کاملاً پخته شده اند. 

تزیین نان اهری: 
برای تزیین نان اهری می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. می توانید نان ها را با شکلات، پودر قند، یا هر نوع مغز دلخواه خود تزیین کنید. همچنین، می توانید نان ها را قبل از پخت با انواع میوه ها، سبزیجات، یا ادویه جات تزیین کنید. 
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، می توانید نان اهری های خوشمزه و لذیذی در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر بی نظیر آن ها لذت ببرید.

نکات مهم: 
برای ایجاد طعم بهتر، می‌توانید از زعفران دم کرده در خمیر نیز استفاده کنید. اگر دوست دارید نان‌های شما طعم کاکائویی داشته باشند، می‌توانید کمی پودر کاکائو به رومال اضافه کنید. برای اینکه نان‌ها پف بیشتری کنند، می‌توانید از خمیر مایه استفاده کنید. نان اهری را می‌توانید در دمای محیط به مدت چند روز نگهداری کنید. 

کلمات کلیدی: طرز تهیه نان اهری، نان اهری خانگی، دستور پخت نان اهری، نان سنتی، نان آذربایجانی، آشپزی ایرانی، شیرینی پزی، دستور پخت آسان، غذاهای خانگی

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند