10 نکته طلایی پخت نان برنجی بدون فر (1403)

10 نکته طلایی پخت نان برنجی بدون فر (1403)

بازدید: 1067    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25823    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی پخت نان برنجی بدون فر (1403)

نان برنجی 
نان برنجی شیرین یک شیرینی خوشمزه و محبوب است. نان برنجی شیرین یک شیرینی خوشمزه و محبوب است.نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی کردی و سوغات شهر کرمانشاه است. در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و روغن کرمانشاهی استفاده می‌شود.
در ادامه، مراحل پختن شیرینی نان برنجی با آرد برنج را برای شما توضیح داده‌ایم:

مواد:
- آرد برنج: 2 پیمانه
- پودر قند: 1 پیمانه
- گلاب: 1.5 پیمانه
- روغن کنجد یا زیتون: ۱/۲ پیمانه
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- هل پودر شده: 1 چهارم قاشق چایخوری
- پودر کاکائو و زعفران (اختیاری): برای تزیین
- خرفه یا پودر خرفه
برای مغردار کردن:
- گردو یا بادام: به میزان دلخواه، خرد شده

مراحل:

1. ترکیب مواد:
   - در یک کاسه ابتدا پودر قند و روغن را مخلوط کرده سپس پودر هل و زرده تخم مرغ و گلاب را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم ، آرد برنج را الک کرده اما همه آرد را یک جا اضافه نکنید بلکه نصف آنرا اضافه کرده و دوباره به خوبی مخلوط کنید . باقی آرد را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر یکنواخت به دست آید.

2. نصف کردن خمیر :
   - برای اینکه کیک ها رنگ زرد یا قهوه ای داشته باشند از پودر کاکائو و زعفران استفاده کنید به این صورت که به نصف خمیر زعفران پودر شده و نصف دیگر آن را پودر کاکائو بزنید.

3. مغزدار کردن:
   - گردو یا بادام خرد شده را به تساوی در داخل خمیر بریزید.

4. استراحت خمیر:
   - هر قسمت از خمیر را در یک کیسه فریزر جدا گانه گذاشته و هوای آن را بگیرید و داخل یخچال به مدت 8 ساعت استراحت دهید.

مشاهده قیمت محصولات

5. آماده‌سازی تابه:
   - یک تابه را با روغن چرب کنید و یا یک کاغذ روغنی استفاده کنید تا خمیر به آن چسبیده نشود.

6.شکل دادن خمیر :
    - از خمیر به اندازه گردو برداشته و و لا دست شکل دهید و با ته یک استکان یا یک ظرف طرحدار روی آنها طرح دلخواه خود را ایجاد کنید.

7.استفاده از خرفه :
    - برگ‌ها یا تخم خرفه می‌تواند موجب کاهش فشار خون بالا شوند. خرفه حاوی اسیدچرب امگا۳ است، امگا۳ چربی است که در ماهی یافت می‌شود و موجب کاهش کلسترول و فشار خون می‌شود. گیاه خرفه جزء گیاهان ضد سرطان و ضد فشار خون است. خرفه حاوی مقادیر بالای ویتامین C است که این ویتامین نیز از عوامل ضد اکسید کننده‌ها و ضد عوامل سرطان زا است.
میتوانید از پودر تخم خرفه یا سبزی خشک شده خرفه روی شیرینی نان برنجی خود استفاده کنید.

8. پخت در حرارت ملایم:
   - تابه را بر روی حرارت کم تا متوسط و البته شعله پخش کن قرار دهید و شیرینی را به آرامی پخت کنید.در تابه را روی آن بگذارید. این مرحله ممکن است یک مدت زمان 20 تا 30 دقیقه ای نیاز داشته باشد.

9. تزیین:
   - پس از پخت، شیرینی نان برنجی را از تابه خارج کرده و به خوبی خنک کنید.
      - در صورت تمایل، با کاکائو تزیین کنید.

10. سرو:
   - شیرینی نان برنجی شیرین آماده به سرو شدن است. از آن با یک فنجان دمنوش فصل لذت ببرید!

لطفاً توجه داشته باشید که زمان پخت شیرینی ممکن است بسته به نوع آرد برنج، حرارت موجود و دیگر شرایط متغیر باشد. این توصیحات مقدمه‌ای برای شروع هستند و تجربه شما نیز در بهبود نتیجه کمک کننده خواهد بود.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند