10 نکته طلایی در مورد علت پف نکردن کیک (1403)

10 نکته طلایی در مورد علت پف نکردن کیک (1403)

بازدید: 1091    انتشار: 1403/10/12    کد مطلب: 25807    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد علت پف نکردن کیک (1403)

1.مواد اولیه تازه و با کیفیت :
اولین و مهم ترین نکته در تهیه کیک، استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت است. آرد، آب، تخم مرغ، شیر، روغن و سایر موادی که در تهیه کیک استفاده می کنید باید تازه باشند تا کیک شما طعم و بافت خوبی داشته باشد.

2-درست کردن خمیر مایه : 
درست کردن خمیر مایه یک سنت قدیمی است که در بسیاری از مناطق جهان رایج است. مردم از دیرباز از خمیر مایه برای تهیه نان و سایر محصولات پخته شده استفاده می کردند. ریشه های تاریخچه خمیر مایه به هزاران سال پیش برمی گردد. 

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مردم مصر باستان از خمیر مایه برای تهیه نان استفاده می کردند. در قرن 19، دانشمندان کشف کردند که خمیر مایه از مخمرهای زنده تشکیل شده است. این کشف منجر به توسعه خمیر مایه تجاری شد. 

در بسیاری از مناطق جهان، مردم هنوز از روش های سنتی برای درست کردن خمیر مایه استفاده می کنند. این روش ها معمولاً ساده و کم هزینه هستند.

در گذشته، خمیر مایه فوری وجود نداشت و خمیر به روش سنتی تهیه می‌شد. در روش سنتی، خمیر مایه به صورت خمیر ترش یا خمیر مایه خشک تهیه می‌شد. 

3-خمیر ترش :
خمیر ترش از ترکیب آب، آرد و مقدار کمی خمیر مایه قدیمی تهیه می‌شود. خمیر ترش به دلیل وجود باکتری‌ها و مخمرها، خاصیت تخمیر دارد و باعث می‌شود که خمیر پف کند. 

برای تهیه خمیر ترش، ابتدا مقداری آرد و آب را مخلوط می‌کنند و در ظرفی دربسته قرار می‌دهند. پس از چند ساعت، خمیر شروع به تخمیر می‌کند و حجم آن افزایش می‌یابد. خمیر ترش را می‌توان برای تهیه انواع نان، شیرینی و دیگر محصولات غذایی استفاده کرد. 

4-خمیر مایه خشک :
خمیر مایه خشک نیز از مخمرها تهیه می‌شود. خمیر مایه خشک را می‌توان به صورت مستقیم به خمیر اضافه کرد و نیازی به خمیر ترش ندارد. خمیر مایه خشک نسبت به خمیر ترش ماندگاری بیشتری دارد و می‌توان آن را برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کرد.

5-دمای مناسب آب:
 آب یکی دیگر از مواد اولیه مهم در تهیه نان است. دمای آب باید مناسب باشد تا خمیر به خوبی عمل بیاید. دمای آب باید بین 35 تا 45 درجه سانتیگراد باشد.

6-روش تخمیر خمیر :
در گذشته، خمیر را برای مدتی در دمای اتاق قرار می‌دادند تا تخمیر شود. زمان تخمیر خمیر به عوامل مختلفی مانند نوع خمیر، دمای محیط و میزان خمیر مایه بستگی دارد. در روش سنتی، خمیر را معمولاً در ظرفی دربسته قرار می‌دادند تا از ورود هوا به آن جلوگیری شود. این کار باعث می‌شد که خمیر سریع‌تر تخمیر شود.

7-خشک کردن خمیر: 
پس از تخمیر، خمیر را خشک می‌کنند. خمیر را می‌توان در آفتاب، در خشک‌کن یا در فر خشک کرد. خمیر مایه خشک تهیه شده به روش سنتی را می‌توان برای تهیه انواع نان، شیرینی و دیگر محصولات غذایی استفاده کرد. این خمیر مایه ماندگاری کمتری نسبت به خمیر مایه خشک صنعتی دارد، اما هنوز هم قابل استفاده است.

8-خمیر را به اندازه کافی ورز دهید :
 ورز دادن خمیر یکی از مراحل مهم در تهیه نان است. ورز دادن باعث می شود که گلوتن در آرد فعال شود و خمیر خاصیت کشسانی پیدا کند. برای ورز دادن خمیر، آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا کاملاً لطیف و یکدست شود.

9-خمیر را به مدت کافی استراحت دهید :
استراحت دادن خمیر یکی از مراحل مهم دیگر در تهیه نان است. استراحت دادن باعث می شود که خمیر حجیم شود و حجم آن افزایش یابد. خمیر را در یک مکان گرم و مرطوب به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت دهید.

10-کیک را در دمای مناسب بپزید :
دمای پخت کیک نیز اهمیت زیادی دارد. دمای پخت کیک باید بین 180 تا 200 درجه سانتیگراد باشد. برای پخت کیک، آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.


نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند