10 نکته طلایی در مورد جایگاه سبوس گندم (1403)

10 نکته طلایی در مورد جایگاه سبوس گندم (1403)

بازدید: 1065    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 25792    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد جایگاه سبوس گندم (1403)

1-سبوس گندم چیست؟ 
گندم یکی از مهم‌ترین غلات در جهان است که از آن برای تهیه نان، ماکارونی، بیسکویت و سایر محصولات غذایی استفاده می‌شود. آرد گندم از دانه‌های گندم آسیاب شده تهیه می‌شود. 

2-دانه‌های گندم از سه قسمت اصلی تشکیل شده‌اند:

آندوسپرم: 
قسمت اصلی دانه گندم است و حاوی نشاسته، پروتئین و چربی است. 

اجزای پوسته: 
شامل پوسته خارجی، پوسته درونی و آلورون است. 

جوانه: 
قسمت کوچکی در انتهای دانه گندم است که حاوی مواد مغذی است. 

3-سبوس گندم :
سبوس گندم لایه‌ی بیرونی دانه گندم است که حاوی مقدار زیادی فیبر، پروتئین و مواد معدنی است. سبوس گندم از سه قسمت اصلی تشکیل شده‌است: 

4-پوسته خارجی: 
نازک‌ترین لایه پوسته است و حاوی مقدار کمی فیبر است. 

مشاهده قیمت محصولات


5-پوسته درونی: 
ضخیم‌ترین لایه پوسته است و حاوی مقدار زیادی فیبر، پروتئین و مواد معدنی است. 

6-آلورون: 
لایه‌ای نازک در زیر پوسته درونی است و حاوی مقدار زیادی پروتئین و مواد معدنی است.

7-جایگاه سبوس گندم در دانه گندم :
سبوس گندم در قسمت بیرونی دانه گندم قرار دارد. سبوس گندم به همراه پوسته درونی و آلورون، اجزای پوسته دانه گندم را تشکیل می‌دهند.

8-انواع آرد گندم بر اساس مقدار سبوس :
آرد گندم بر اساس مقدار سبوس به سه نوع اصلی تقسیم می‌شود: 

آرد سفید: 
آرد سفید از دانه‌های گندم سفید تهیه می‌شود و پوسته‌های آن کاملاً جدا شده‌اند. که برای سلامتی مفید نیست. آرد سفید آرد نرمی است و برای تهیه شیرینی‌جات، کیک و نان‌های سفید مناسب است. 

آرد کامل: 
آرد کامل از دانه‌های گندم کامل تهیه می‌شود و پوسته‌های آن جدا نشده‌اند. آرد کامل آرد تیره‌ای است و فیبر زیادی دارد. آرد کامل برای تهیه نان‌های سبوس‌دار مناسب است. 

آرد نیمه‌سبوس: 
آرد نیمه‌سبوس از دانه‌های گندم نیمه‌کامل تهیه می‌شود که از آرد سفید بهتر است . آرد نیمه‌سبوس آرد متوسطی از نظر رنگ و فیبر است. آرد نیمه‌سبوس برای تهیه انواع نان‌ها مناسب است. 

9-خواص سبوس گندم :
سبوس گندم دارای خواص زیر است: 
  • منبع فیبر: سبوس گندم منبع خوبی از فیبر است. فیبر برای سلامتی دستگاه گوارش ضروری است. 
  • منبع پروتئین: سبوس گندم منبع خوبی از پروتئین است. پروتئین برای رشد و نمو ضروری است. 
  • منبع مواد معدنی: سبوس گندم منبع خوبی از مواد معدنی مانند منگنز، مس، آهن و روی هستند. این مواد معدنی برای سلامتی ضروری هستند. 

10-نتیجه‌گیری :
سبوس گندم لایه‌ی بیرونی دانه گندم است که حاوی مقدار زیادی فیبر، پروتئین و مواد معدنی است. آرد کامل و نیمه‌سبوس که حاوی سبوس گندم هستند، برای سلامتی مفیدتر از آرد سفید هستند.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند