5 نکته طلایی تهیه پیتزا با نان لواش (1403)
1-مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش:
- نان لواش (2 عدد)
- سس گوجه فرنگی (2 قاشق غذاخوری)
- پنیر پیتزا (100 گرم)
- مواد دلخواه (فلفل دلمهای، زیتون، گوجه ،پیاز، ذرت، مرغ، گوشت چرخ کرده)
2-طرز تهیه پیتزا با نان لواش:
ابتدا نان لواشها را با یک چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.
سپس سس گوجه فرنگی را روی نان لواشها پخش کنید.
پنیر پیتزا را روی سس گوجه فرنگی بپاشید.
مواد دلخواه خود را روی پنیر پیتزا قرار دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
نان لواشهای پیتزا را در فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا پنیر پیتزا ذوب شود و مواد روی آن طلایی شوند.
پیتزاهای پخته شده را از فر خارج کنید و سرو کنید.
3-پیتزا بدون فر:
کافی است ماهیتابه را با کمی روغن مایع چرب کنید.
سپس نان پیتزا را داخلش قرار دهید سپس مواد پیتزا را مانند دستور بالا روی نان پیتزا قرار دهید.
تابه را باید با توری فلزی و یا شعله پخش کن روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا نان پیتزا خشک نشود.
درب تابه را بگذارید ، پیتزای شما 30 دقیقه بعد آماده سرو است.
4-نکات مهم در تهیه پیتزا با نان لواش:
میتوانید از هر نوع مواد دلخواه خود برای تهیه پیتزا استفاده کنید.
برای اینکه پیتزاها تردتر شوند، میتوانید قبل از قرار دادن آنها در فر، کمی روغن زیتون روی آنها بمالید.
5-نکات تکمیلی:
- میتوانید پیتزاها در ماهیتابه نیز بپزید.
- پیتزاها را میتوانید به همراه سس دلخواه خود سرو کنید.
- برای پخت پیتزا با نان لواش، بهتر است از نان لواش تازه استفاده کنید.
- اگر نان لواشها خشک هستند، میتوانید آنها را کمی مرطوب کنید.
میتوانید پیتزاها را به صورت برش خورده یا به صورت کامل سرو کنید.