10 نکته طلایی سمبوسه با نان لواش (1403)

10 نکته طلایی سمبوسه با نان لواش (1403)

بازدید: 1043    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 24744    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی سمبوسه با نان لواش (1403)

مواد لازم برای تهیه سمبوسه با نان لواش: 
  • نان لواش (به تعداد دلخواه) 
  • سیب زمینی پخته (1 عدد) 
  • پیاز داغ (1 عدد) 
  • سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، تره) (1/2 پیمانه) 
  • ادویه‌جات (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه) 
  • به مقدار لازم روغن خوب برای سرخ کردن 

طرز تهیه سمبوسه با نان لواش: 
1-ابتدا سیب زمینی‌ها را آبپز کنید و سپس پوست آن‌ها را بگیرید. 
2-سیب زمینی‌های پخته را رنده کنید و پیاز داغ را به آن اضافه کنید. 
3-سبزیجات معطر را خرد کنید و به همراه ادویه‌جات به مواد اضافه کنید.
4-نان لواش را به صورت مستطیل برش بزنید. 
5-مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت پایین نان لواش قرار دهید. 
6-نان لواش را از پایین به بالا بپیچید. 
7-لبه‌های نان لواش را با انگشت‌ها فشار دهید تا بسته شوند. 
8-روغن را در تابه‌ای بریزید و داغ کنید. 
9-سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. 
10-سمبوسه‌های سرخ شده را از روغن خارج کنید و روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. 

مشاهده قیمت محصولات

نکات مهم در تهیه سمبوسه با نان لواش: 
  • برای تهیه سمبوسه می‌توانید از هر نوع نان نازکی که دوست دارید استفاده کنید. 
  • مایه سمبوسه را می‌توانید با توجه به ذائقه خود تغییر دهید. 
  • برای سرخ کردن سمبوسه، از روغن خوبی استفاده کنید تا سمبوسه‌ها ترد شوند. 

چند نکته برای پیچیدن سمبوسه: 
  • برای پیچیدن سمبوسه، ابتدا نان لواش را به صورت مستطیل برش بزنید. 
  • سپس مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت پایین نان لواش قرار دهید. 
  • نان لواش را از پایین به بالا بپیچید. 
  • لبه‌های نان لواش را با انگشت‌ها فشار دهید تا بسته شوند. 
  • برای اینکه سمبوسه‌ها در هنگام سرخ شدن باز نشوند، می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید. 
روش سنتی: 
در این روش، نان لواش را به صورت مستطیل برش می‌زنند و مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت پایین نان لواش قرار می‌دهند. سپس نان لواش را از پایین به بالا می‌پیچند و لبه‌های آن را با انگشت‌ها فشار می‌دهند. 

روش رول: 
در این روش، نان لواش را به صورت رول می‌پیچند و سپس آن را برش می‌زنند.

 روش مثلثی: 
در این روش، نان لواش را به صورت مثلثی برش می‌زنند و سپس مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت پایین مثلث قرار می‌دهند. سپس مثلث را از پایین به بالا می‌پیچند و لبه‌های آن را با انگشت‌ها فشار می‌دهند. 

در نهایت، روش پیچیدن سمبوسه به سلیقه شما بستگی دارد.

نکات تکمیلی: 
می‌توانید سمبوسه‌ها را قبل از سرخ کردن، در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید. 
سمبوسه‌ها را می‌توانید به همراه سس دلخواه خود سرو کنید. 

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند