10 نکته طلایی در مورد نان لواش روستایی (1403)

10 نکته طلایی در مورد نان لواش روستایی (1403)

بازدید: 1037    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 24742    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد نان لواش روستایی (1403)

مواد لازم برای تهیه نان لواش روستایی: 
  • 500 گرم آرد گندم سبوس دار 
  • 250 میلی لیتر آب ولرم 
  • 1 قاشق چایخوری نمک 
  • 1 قاشق چایخوری خمیر مایه

طرز تهیه نان لواش روستایی: 
1-ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. 
2-سپس آب ولرم را به تدریج اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر جمع شود. 
3-خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود. 
4-خمیر را داخل یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید. 
5-خمیر را در یک مکان گرم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، بگذارید استراحت کند. 
6-پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار دهید و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. 
7-هر قسمت از خمیر را به شکل یک دایره نازک باز کنید. 

مشاهده قیمت محصولات

8-یک تابه چدنی ضخیم را روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود. 
9-نان‌های باز شده را روی تابه قرار دهید و به مدت 1-2 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شوند. 
10-نان‌های پخته شده را از تابه خارج کنید و سرو کنید. 

نکات مهم در تهیه نان لواش روستایی: 
  • برای تهیه نان لواش روستایی، حتما از آرد گندم سبوس دار استفاده کنید. 
  • آب ولرم باید به اندازه‌ای باشد که خمیر به دست نچسبد. 
  • خمیر را باید به مدت کافی ورز دهید تا نرم و لطیف شود. 
  • پس از استراحت، خمیر را باید نازک باز کنید. 
  • نان‌ها را باید در تابه چدنی داغ قرار دهید تا به خوبی بپزند. 

تفاوت‌های نان لواش روستایی با نان لواش معمولی: 
  • نان لواش روستایی از آرد گندم سبوس دار تهیه می‌شود، در حالی که نان لواش معمولی از آرد گندم بدون سبوس تهیه می‌شود. 
  • نان لواش روستایی به مدت طولانی‌تری استراحت می‌کند، در حالی که نان لواش معمولی به مدت کوتاه‌تری استراحت می‌کند. 
  • نان لواش روستایی نازک‌تر از نان لواش معمولی است. 
  • نان لواش روستایی در تابه چدنی داغ پخته می‌شود، در حالی که نان لواش معمولی در تنور گازی یا فر پخته می‌شود. 

مزایا نان لواش روستایی: 
  • نان لواش روستایی از آرد گندم سبوس دار تهیه می‌شود، بنابراین فیبر بیشتری دارد و برای سلامتی مفیدتر است. 
  • نان لواش روستایی به مدت طولانی‌تری استراحت می‌کند، بنابراین طعم و بافت بهتری دارد.
  •  نان لواش روستایی نازک‌تر از نان لواش معمولی است، بنابراین هضم آن آسان‌تر است.

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند