10 نکته طلایی در مورد نان لواش تنور گازی (1403)

10 نکته طلایی در مورد نان لواش تنور گازی (1403)

بازدید: 1048    انتشار: 1403/10/12    کد مطلب: 24740    دسته بندی: لیست آموزش

10 نکته طلایی در مورد نان لواش تنور گازی (1403) 


نان لواش تنور گازی: طعمی اصیل در خانه 

نان لواش، یکی از محبوب‌ترین نان‌های ایرانی است که با بافت نازک و ترد خود، طعم بی‌نظیری به غذاها می‌بخشد. پخت نان لواش در تنور گازی، به شما امکان می‌دهد تا این نان خوشمزه را به راحتی و با کیفیت بالا در خانه تهیه کنید. 
در این مقاله، به بررسی روش‌های پخت نان لواش در تنور گازی، نکات مهم و ترفندهای پخت این نان خواهیم پرداخت. 

مواد لازم برای تهیه نان لواش در تنور گازی: 
  • 500 گرم آرد گندم کامل
  • 250 میلی لیتر آب ولرم 
  • 1 قاشق چایخوری نمک 
  • 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 


یکی طفل دندان برآورده بود                        پدر سر به فکرت فرو برده بود 
که من نان و برگ از کجا آرمش؟                  مروت نباشد که بگذارمش 
چو بیچاره گفت این سخن، نزد جفت            نگر تا زن او را چه مردانه گفت: 
مخور هول ابلیس تا جان دهد                     همان کس که دندان دهد نان دهد 
تواناست آخر خداوند روز                            که روزی رساند، تو چندین مسوز

چرا نان لواش تنور گازی؟ 

طعم اصیل: پخت نان لواش در تنور گازی، طعمی بسیار نزدیک به نان لواش نانوایی‌ها دارد. 
تردی و نازکی: نان لواش پخته شده در تنور گازی، بسیار ترد و نازک می‌شود. 
سرعت پخت: پخت نان لواش در تنور گازی، نسبت به فر، بسیار سریع‌تر است. 
حرارت یکنواخت: حرارت مستقیم تنور گازی، باعث پخت یکنواخت نان می‌شود. 

مواد لازم برای تهیه نان لواش 

آرد گندم: نوع آرد نان لواش، بر روی کیفیت و بافت نان تاثیرگذار است. 
آب ولرم: دمای آب باید مناسب باشد تا خمیرمایه فعال شود. 
نمک: به بهبود طعم نان کمک می‌کند. 
خمیرمایه خشک (اختیاری): برای سرعت بخشیدن به عمل آمدن خمیر استفاده می‌شود. 

مراحل تهیه خمیر نان لواش 

مخلوط کردن مواد خشک: آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. 
اضافه کردن آب: آب ولرم را به آرد اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. 
استراحت خمیر: خمیر را به مدت 15-20 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند. 
ورز دادن نهایی: پس از استراحت، خمیر را مجدد ورز دهید تا نرم و کشسان شود. 

پخت نان لواش در تنور گازی 

آماده کردن تنور: تنور گازی را روشن کرده و اجازه دهید کاملا داغ شود. 
پهن کردن خمیر: خمیر را به ضخامت دلخواه باز کنید. 
پخت نان: خمیر باز شده را روی ساج داغ تنور قرار داده و چند دقیقه صبر کنید تا یک طرف آن طلایی شود. سپس نان را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود. 

نکات مهم برای پخت نان لواش 

دمای آب: دمای آب باید ولرم باشد تا خمیرمایه فعال شود. 
ورز دادن خمیر: خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا گلوتن آن فعال شود. 
ضخامت خمیر: ضخامت خمیر نان لواش باید یکنواخت باشد تا به خوبی پخته شود. 
حرارت تنور: تنور باید به اندازه کافی داغ باشد تا نان به سرعت پخته شود. 
روغن زدن ساج: قبل از پخت نان، ساج را کمی چرب کنید تا نان به آن نچسبد. 

ترفندهای پخت نان لواش بهتر 

استفاده از آرد نان: آرد نان باعث می‌شود نان لواش تردتر شود. 
اضافه کردن روغن به خمیر: اضافه کردن مقدار کمی روغن به خمیر، باعث نرمی و لطافت نان می‌شود. 
پخت نان در چند مرحله: برای پخت نان‌های نازک‌تر، می‌توانید خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را جداگانه پخت کنید. 


طرز تهیه نان لواش در تنور گازی:

1-ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. 
2-سپس آب ولرم را به تدریج اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر جمع شود. 
3-خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود. 
4-خمیر را داخل یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید. 
5-خمیر را در یک مکان گرم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، بگذارید استراحت کند.
6-پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار دهید و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. 
7-هر قسمت از خمیر را به شکل یک دایره نازک باز کنید. 

مشاهده قیمت محصولات

8-تنور گازی را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. 
9-نان‌های باز شده را روی یک سینی فر قرار دهید و به مدت 1-2 دقیقه در تنور گازی قرار دهید تا بپزند. 
10-نان‌های پخته شده را از تنور گازی خارج کنید و سرو کنید. 

نکات مهم در تهیه نان لواش در تنور گازی: 

  • برای تهیه نان لواش، بهتر است از آرد گندم سبوس دار استفاده کنید. 
  • آب ولرم باید به اندازه‌ای باشد که خمیر به دست نچسبد. 
  • خمیر را باید به مدت کافی ورز دهید تا نرم و لطیف شود. 
  • پس از استراحت، خمیر را باید نازک باز کنید. 
  • نان‌ها را باید در تنور گازی داغ قرار دهید تا به خوبی بپزند. 

نکات تکمیلی: 

  • برای تهیه نان لواش در تنور گازی، می‌توانید از یک سینی فر استفاده کنید. 
  • همچنین می‌توانید از یک سنگ پخت نان استفاده کنید تا نان‌ها تردتر شوند. 
  • برای پخت نان لواش در تنور گازی، می‌توانید از یک قالب مخصوص نانوایی استفاده کنید.
 امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید!

نتیجه‌گیری 

پخت نان لواش در تنور گازی، یک تجربه لذت‌بخش و هیجان‌انگیز است. با رعایت نکات گفته شده در این مقاله، می‌توانید نان لواش خانگی با طعمی بی‌نظیر و بافتی ترد تهیه کنید. 

کلمات کلیدی: نان لواش، تنور گازی، طرز تهیه نان لواش، پخت نان در خانه، نان خانگی، غذاهای ایرانی

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند