10 نکته طلایی در مورد نان لواش تنور گازی (1403)
مواد لازم برای تهیه نان لواش در تنور گازی:
- 500 گرم آرد گندم کامل
- 250 میلی لیتر آب ولرم
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری خمیر مایه
طرز تهیه نان لواش در تنور گازی:
1-ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید.
2-سپس آب ولرم را به تدریج اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر جمع شود.
3-خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
4-خمیر را داخل یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید.
5-خمیر را در یک مکان گرم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، بگذارید استراحت کند.
6-پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار دهید و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.
7-هر قسمت از خمیر را به شکل یک دایره نازک باز کنید.
8-تنور گازی را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود.
9-نانهای باز شده را روی یک سینی فر قرار دهید و به مدت 1-2 دقیقه در تنور گازی قرار دهید تا بپزند.
10-نانهای پخته شده را از تنور گازی خارج کنید و سرو کنید.
نکات مهم در تهیه نان لواش در تنور گازی:
- برای تهیه نان لواش، بهتر است از آرد گندم سبوس دار استفاده کنید.
- آب ولرم باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد.
- خمیر را باید به مدت کافی ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
- پس از استراحت، خمیر را باید نازک باز کنید.
- نانها را باید در تنور گازی داغ قرار دهید تا به خوبی بپزند.
نکات تکمیلی:
- برای تهیه نان لواش در تنور گازی، میتوانید از یک سینی فر استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از یک سنگ پخت نان استفاده کنید تا نانها تردتر شوند.
- برای پخت نان لواش در تنور گازی، میتوانید از یک قالب مخصوص نانوایی استفاده کنید.
امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید!