10 نکته طلایی پخت کیک یزدی بدون فر (1403)

10 نکته طلایی پخت کیک یزدی بدون فر (1403)

بازدید: 1030    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 24738    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی پخت کیک یزدی بدون فر (1403)

کیک یزدی
کیک یزدی در واقع نوعی کیک اسفنجی یا کیک کره‌ای است که در قالب‌هایی کوچک پخته می‌شود. نوعی نان نیمه شیرین و نوعی کیک به‌شمار می‌آید. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و اکنون در سراسر ایران عزیز برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند. مواد لازم در تهیه کیک یزدی.، تخم مرغ، شکر، روغن  یا کره، آرد کامل، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با آرد کامل در خانه بدون فر: 
  • آرد کامل (2 پیمانه) 
  • شکر (1 پیمانه) 
  • روغن زیتون یا کنجد (1/2 پیمانه) 
  • تخم مرغ (2 عدد) 
  • ماست (1/2 پیمانه) 
  • وانیل (1/2 قاشق چایخوری) 
  • بکینگ پودر (1 قاشق چایخوری) 
  • نمک (1/2 قاشق چایخوری) 

طرز تهیه کیک یزدی با آرد کامل در خانه بدون فر: 

1-آرد کامل، شکر، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. 
2-تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بزنید تا کرم رنگ شوند. 
3-روغن مایع و ماست را به تخم مرغ ها اضافه کنید و مخلوط کنید. 
4-مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. 
5-وانیل را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید. 
6-مایه کیک را در قالب های کیک که از قبل چرب شده اند، بریزید. 
7-یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. 

مشاهده قیمت محصولات

8-قالب های کیک را داخل قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید. 
9-حرارت را کم کنید و به مدت 30-35 دقیقه اجازه دهید کیک ها بپزند. 
10-کیک های یزدی را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. 

نکات مهم در تهیه کیک یزدی با آرد کامل در خانه بدون فر: 

  • برای تهیه کیک یزدی، بهتر است از آرد کامل سبوس دار استفاده کنید. 
  • شکر را می توانید با عسل یا شکر قهوه ای جایگزین کنید. 
  • برای عطر و طعم بیشتر کیک یزدی، می توانید از پودر هل یا گلاب نیز استفاده کنید. 
  • برای اینکه کیک یزدی ها ترک نخورند، باید مراقب باشید که مایه کیک را بیش از حد هم نزنید. 
  • کیک یزدی ها را می توانید در دمای محیط یا یخچال نگهداری کنید. 

  • نکات تکمیلی: 
  • اگر از قالب های کیک معمولی استفاده می کنید، قبل از ریختن مایه کیک در قالب ها، کف قالب ها را با کاغذ روغنی بپوشانید. 
  • زمان پخت کیک یزدی به دمای آب و نوع قالبی که استفاده می کنید بستگی دارد. 
  • برای اینکه کیک یزدی ها پخته شوند، باید خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک ها پخته شده اند. 
کیک یزدی ها را می توانید به صورت ساده یا با تزئینات مختلف سرو کنید. 

نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان




ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند