5 نکته طلایی منابع طبیعی اسید فولیک (1403)
1-اسید فولیک:
یک ویتامین B ضروری است که برای تولید گلبولهای قرمز خون، DNA و RNA و عملکرد مغز ضروری است.
به طور طبیعی در بسیاری از غذاها وجود دارد و همچنین به شکل اسید فولیک در غذاهای غنی شده یافت می شود.
2-منابع طبیعی اسید فولیک عبارتند از:
- سبزیجات برگ دار تیره مانند کرفس، کلم بروکلی، کلم پیچ و کاهو
- حبوبات مانند عدس، لوبیا چشم بلبلی و نخود سیاه
- میوه ها و سبزیجات دیگر مانند سیب، گلابی، پرتقال ،بادام و آووکادو
- غلات غنی شده مانند نان کامل، غلات صبحانه
3-منابع غنی شده اسید فولیک عبارتند از:
- نان کامل
- غلات صبحانه
- برنج
- برخی از محصولات لبنی
- آب میوه طبیعی
4-میزان مصرف توصیه شده اسید فولیک :
میزان مصرف توصیه شده اسید فولیک برای بزرگسالان 400 میکروگرم در روز است.
زنان باردار و شیرده به 600 میکروگرم در روز نیاز دارند.
5-غذاهایی که حاوی مقادیر قابل توجهی اسید فولیک هستند:
- 1/2 فنجان عدس پخته: 90 میکروگرم
- 1 عدد سیب متوسط: 60 میکروگرم
- 1 فنجان پرتقال تازه: 53 میکروگرم
- 1/2 فنجان لوبیای چشم بلبلی پخته: 40 میکروگرم
- 1/2 فنجان غلات صبحانه غنی شده: 40 میکروگرم
برای دریافت مقدار کافی اسید فولیک، مهم است که از طیف وسیعی از غذاهای طبیعی در رژیم غذایی خود استفاده کنید.