4 نکته طلایی نحوه استفاده از خمیر مایه (1403)

4 نکته طلایی نحوه استفاده از خمیر مایه (1403)

بازدید: 1035    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 24702    دسته بندی: لیست آموزش
4 نکته طلایی نحوه استفاده از خمیر مایه (1403)

1-خمیر مایه :
خمیر مایه یک ماده مخمری است که باعث تخمیر آرد و آب می شود و به تولید نان و سایر محصولات پخته شده کمک می کند. خمیر مایه را می توان  در خانه نیز تهیه کرد.

2-نحوه استفاده از خمیر مایه :
برای استفاده از خمیر مایه، باید آن را فعال کنید. 
برای فعال کردن خمیر مایه، آن را با آب ولرم و کمی شکر مخلوط کنید. اجازه دهید خمیر مایه به مدت 5-10 دقیقه بماند تا فعال شود. 
خمیر مایه فعال شده را می توان به خمیر اضافه کرد. 

3-نکات مهم در مورد خمیر مایه :
خمیر مایه را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. 
خمیر مایه را در معرض گرما قرار ندهید زیرا خمیر مایه را از بین می برد. 
خمیر مایه را در معرض نور مستقیم قرار ندهید زیرا خمیر مایه را از بین می برد. 

مشاهده قیمت محصولات

4-توصیه :
خمیر مایه یک ماده ضروری برای پخت نان و سایر محصولات پخته شده است. با درست کردن مناسب خمیر مایه می توانید نان ها و محصولات پخته شده خوشمزه و با کیفیتی تهیه کنید. 
برای انتخاب خمیر مایه مناسب، به نوع نان یا محصول پخته شده مورد نظر خود توجه کنید.  اگر به دنبال نان با طعم قوی هستید، از خمیر مایه تازه استفاده کنید.


نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند