10 نکته طلایی در مورد نان لواش خانگی (1403)

10 نکته طلایی در مورد نان لواش خانگی (1403)

بازدید: 1036    انتشار: 1403/05/12    کد مطلب: 24692    دسته بندی: لیست آموزش
10 نکته طلایی در مورد نان لواش خانگی (1403)

نان لواش :
نان لواش  یکی از محبوب ترین نان های ایرانی است که از آرد گندم تهیه می شود. این نان معمولاً به صورت نازک و گرد پخته می شود و برای تهیه انواع غذاهای ایرانی مانند کباب، فلافل و پیتزا استفاده می شود.

تاریخچه نان لواش :
نان لواش از قدیمی ترین نان های ایرانی است که قدمت آن به هزاران سال پیش برمی گردد. این نان در ابتدا به صورت سنتی در تنور های گلی پخته می شد. 
در حال حاضر نان لواش به صورت صنعتی و خانگی تولید می شود. 

طرز تهیه نان لواش خانگی :
مواد لازم برای تهیه نان لواش خانگی عبارتند از: 
آرد گندم: 500 گرم 
آب ولرم: 250 میلی لیتر 
خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری 
نمک: 1 قاشق چایخوری 
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه نان لواش خانگی به شرح زیر است: 
در یک کاسه بزرگ، آرد، آب ولرم، خمیر مایه و نمک را مخلوط کنید. روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود. 
خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. خمیر را در یک مکان گرم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که دو برابر شود، بگذارید بماند. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را به صورت دایره ای نازک باز کنید. 
نان ها را در تابه یا سینی فر چرب شده قرار دهید. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 5-7 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، بپزید. 

نکات مهم :
برای پخت نان لواش خانگی نکات زیر را رعایت کنید: 
از آرد گندم مرغوب استفاده کنید.
آب ولرم را استفاده کنید. 
خمیر را به خوبی ورز دهید تا نرم و لطیف شود. 
خمیر را در مکان گرم بگذارید تا دو برابر شود. 
نان ها را نازک باز کنید.
نان ها را در دمای بالا بپزید. 

مشاهده قیمت محصولات

نگهداری نان لواش خانگی :
نان لواش خانگی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. نان لواش را می توان در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. 

نتیجه گیری :
نان لواش خانگی یکی از نان های خوشمزه و ساده است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. با رعایت نکات بالا می توانید نان لواش خانگی خوشمزه و با کیفیتی تهیه کنید. 
توصیه برای تهیه نان لواش خانگی می توانید از دستگاه خمیر گیر استفاده کنید. این کار باعث می شود خمیر شما یکدست تر و لطیف تر شود. 


نکته جالب

تبلیغات حرفه ای

درج آگهی رایگان



ارسال نظر

[ نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود ]
درج آگهی رایگان

سایت آگهی90 یک شتاب دهنده تبلیغاتی میباشد که صرفا جهت نمایش آگهی ها و تبلیغات کاربران فعالیت دارد.در این سایت هیچ گونه خرید و فروش کالا وجود ندارد این سایت جهت تبلیغات کسب و کارهای مختلف , محصولات و خدمات میباشد.

اینمادSSL

تماس با ما

نظرات و پیشنهادات خود را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کنید.
ایمیل: info [@] agahi90.ir

طبق ماده 3 آیین نامه اجرایی ماده 7 قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع برعهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت برای شتاب دهنده تبلیغاتی آگهی90 محفوظ است
تصویر آیکن بگراند