چگونه در بورس نوسان گیری کنیم؟[رپورتاژ آگهی]
معاملهگران در بازار بورس از روشهای مختلفی برای انجام معاملات خود استفاده میکنند. تعیین استراتژی معاملاتی مناسب در این بازار، یکی از گامهای مهم در روند خرید و فروش سهام است. یکی از استراتژیهای معاملاتی معروف در بازار بورس، «نوسان گیری» است. همانطور که از نام آن پیدا است، معاملهگران از نوسان قیمتی سهام در بازار بورس، کسب سود میکنند. نوسانگیری مستلزم یادگیری نکات و تکنیکهای زیادی است که برای افراد مبتدی به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود. در این مقاله قصد داریم از زوایای مختلف به استراتژی معاملاتی نوسانگیری در بازار بورس بپردازیم، با ما همراه باشید.
نوسان گیری در بازار بورس چیست؟
تقریبا تمام سرمایهگذاران در بازار بورس، به دنبال روشی برای کسب سود بیشتر در زمان کم هستند. نوسان گیری یکی از روشهای سرمایه گذاری در بورس است که با یادگیری نکات آن میتوانید در بازه زمانی کوتاهمدت، کسب سود کنید. منظور از نوسان، تغییرات قیمت سهم در روند معاملات است که در بازههای زمانی مختلف به وجود میآید. برای استفاده از این استراتژی معاملاتی در بازار بورس، باید به صورت لحظهای روند معاملات سهام مورد نظر را در بازار مشاهده و بررسی کنید.
نام دیگر نوسان گیری در بازار بورس، «سفته بازی» است. سفته بازی یعنی انجام معاملات پر ریسک با امید کسب سود عالی؛ این سود حاصل نوسانات قیمتی سهام در بازار بورس است. معاملهگران در نوسان گیری توجهای به ارزش بنیادی شرکتها نمیکنند و تمام تمرکز آنها بر روی روند قیمتی سهم است. این افراد معمولاً با استفاده از تحلیل تکنیکال و شناسایی سطوح حمایتی و مقاومتی، برای خرید و فروش سهام مورد نظر در بازار بورس اقدام میکنند. نوسانگیرها اغلب سعی میکنند سهام را با قیمت پایین خریداری کنند و بعد از چند روز، با قیمت بیشتر آن را به فروش برسانند و از اختلاف قیمت به وجود آمده در فرایند خرید و فروش سهام، کسب سود کنند.
آشنایی با روشهای نوسان گیری در بورس
روش اول: این گروه با استفاده از تحلیل تکنیکال، نوسان گیری میکنند. این افراد با استفاده از نمودار و ابزارهای متعددی که در بستر تحلیل تکنیکال وجود دارد به دنبال موقعیتهای مناسب برای خرید سهام در بازار هستند. بعد از چند روز که قیمت سهام افزایش پیدا کرد، سهام مورد نظر را میفروشند و از اختلاف قیمت به وجود آمده در فرایند خرید و فروش، سود به دست میآورند.
روش دوم: گروه دوم افرادی هستند که با توجه به جو حاکم در بازار بورس و هیجاناتی که در روند معاملات ایجاد شده است، تصمیم به خرید و فروش سهام میگیرند. معمولا در این روش انتشار یک خبر سیاسی و اقتصادی، تاثیر مستقیمی در روند معاملات سهمهای بورسی دارد و نوسانگیرها در این شرایط به دنبال یک فرصت مناسب برای خرید سهمهای با ارزش هستند.
نکته: معاملهگران در نوسان گیری معمولاً هدف قیمتی مشخصی ندارند و ممکن است یک سهم را در محدوده مثبت بخرند و بعد از چند روز در محدوده منفی آن را به فروش برسانند. یکی از نکات مهم در نوسان گیری، توجه و بررسی لحظهای در بازار است.
چگونه از روش نوسان گیری استفاده کنیم؟
برای شروع باید بدانید که روش تضمینی برای نوسان گیری در بازار بورس وجود ندارد. برای همین، نوسان گیرهای حرفهای در بازار باید به مهارت تابلو خوانی تسلط داشته باشند. تابلو خوانی یکی از تکنیکهای بررسی و ارزیابی روند معاملات در بازار بورس است. معاملهگرانی که به این تکنیک مسلط هستند ، اطلاعات بسیار مهمی را از معاملات سهمهای بورسی به دست میآورند. نوسان گیری به صورت کلی جزو معاملات پر ریسک است و رعایت حد ضرر در این نوع معاملات، الزامی است.
سهمهای بازار فرابورس چون حجم مبنایی ندارند، سهمهای خوبی برای نوسانگیری هستند. این سهمها معمولاً زودتر از سهمهایی با حجم مبنای بالا، تحت تأثیر هیجانات بازار قرار میگیرند برای همین معاملهگران این سهمها را همیشه زیر نظر دارند. یکی از نکات مهم در فرایند نوسان گیری، توجه به شناوری سهام است، هرچه شناوری سهم کمتر باشد میزان عرضه توسط سهامداران فعلی آن کمتر خواهد بود، بنابراین معاملهگران سهمی را برای نوسان گیری انتخاب میکنند که ریسک کمتری در زمان خرید و فروش داشته باشند.
چه زمانی می توان از نوسان گیری در بورس استفاده کرد؟
نوسانگیران همیشه تحت هر شرایطی در بازار بورس فعالیت میکنند اما بازار بورس به صورت کلی دارای شرایط ثابتی نیست و وضعیت این بازار با توجه به مولفههای مختلف، تغییر پیدا میکند. هنگامی که بازار روند صعودی را تجربه میکند یا به عبارت دیگر وضعیت بازار بورس گاوری باشد، پیشنهاد میکنیم که به صورت عادی سهمهای مورد نظر را خریداری کنید و نیازی به نوسانگیری در این وضعیت نیست، چرا که سهمهای بورسی به صورت عادی در وضعیت مناسبی هستند و روز به روز ارزش قیمت آنها بیشتر میشود.
هنگامی که بازار در کانال منفی است و شاخص روز به روز در حال کاهش است، زمان مناسبی برای نوسان گیری است. دقت داشته باشید که برای نوسان گیری به صورت هیجانی تصمیم نگیریند. فرایند نوسان گیری مستلزم سواد بورسی بالا و بررسی لحظهای بازار است؛ پیشنهاد میکنیم افرادی که زمان یا دانش کافی از معاملات بورس ندارند، به هیچ عنوان از استراتژی نوسان گیری در معاملات خود استفاده نکنند.
نکات مهم نوسان گیری در بورس
- نوسان گیری یک استراتژی پر ریسک در معاملات سهام است.
- برای نوسان گیری باید به صورت لحظهای تمام اتفاقات بازار را رصد کنید.
- نوسانگیری مستلزم دانش بورسی زیاد و تسلط به تکنیکهای معاملاتی در بازار بورس است.
- برای نوسان گیری باید به تحلیل تکنیکال و ابزارهای موجود در این بستر تسلط کافی داشته باشید.
- نوسان گیری تنها روش کسب سود در بازه زمانی کوتاهمدت در بازار بورس است.
- زمانی که بازار بورس در وضعیت مناسبی نیست و فراز و نشیبهای قیمتی زیادی را تجربه میکند، زمان مناسبی برای نوسان گیری است.
کلام آخر
معاملهگران در بازار بورس، با استفاده از روشهای مختلف معاملات خود را برنامه ریزی و مدیریت میکنند. یکی از روشهای معاملاتی معروف در بازار بورس، «نوسان گیری» است. نوسان گیری به زبان ساده به معنی کسب سود از نوسان قیمتی در سهمهای بورسی است که با عنوان «سفته بازی» هم شناخته میشود. نوسانگیرها همیشه در تلاشاند که سهام را در قیمت پایین خریداری کنند و بعد از چند روز، آن را با قیمت بیشتر به فروش برسانند. تنها مزیت نوسانگیری در بازار بورس، کسب سود در بازه زمانی کوتاهمدت است. در نظر داشته باشید که نوسان گیری از روشهای مختلفی امکانپذیر است که در این مقاله به صورت کامل به آن اشاره کردیم. در آخر هم، پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر از فرایند نوسان گیری در بازار بورس، این مقاله را مطالعه کنید.
آدرس سایت ما :
https://bashgah.com
برای اینکه با ما و تیم ما بیشتر آشنا شوید حتما به ما سر بزنید
با سپاسی بیکران
منابع : (reference)
bashgah.com
/ پایان رپورتاژ
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و آگهی90 هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد.
هشدار پلیس :
لطفاً پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.