11 گام طرز تهیه کشک خانگی خوشمزه (2024)
برای تهیه کشک خانگی ما نیازمند ماست خانگی هستیم پس اول ماست رو آماده کنید میدونید چطوری باید آماده کنید ؟
اول شیر رو بگذارید بجوشه بعد بگذارید یک ساعت تو دمای محیط بعد یک قاشق غذا خوری ماست بریزید توی ظرف شیر کمی آرام هم بزنید و در نهایت با یه پارچه بپیچید و بگذارید تو دمای محیط تا فردا ... ماست شما آماده ست...
بهد اونو در دمای محیط قرار بدهید تا ترش بشه وقتی ماست ترش باشه کشک خوشمزه تری به شما خواهد داد, میتونید یه قاشق فلزی هم تو ماست قرار بدهید تا سریعتر ترش بشه.
مواد لازم:
ماست و نمک
طرز تهیه:
مرحله اول : برای تهیه کشک خانگی ما نیازمند ماست خانگی هستیم پس اول ماست رو تهیه کنید بعد اونو در دمای محیط قرار بدهید تا ترش بشه وقتی ماست ترش باشه کشک خوشمزه تری به شما خواهد داد, میتونید یه قاشق فلزی هم تو ماست قرار بدهید تا سریعتر ترش بشه.
مرحله دوم : ماست را با کمی آب مخلوط کنید تا یه دوغ غلیظ داشته باشید حالا حسابی بزنید تا کاملا یه دست بشه من خودم دوغ رو تو یه ظرف استوانه ای در دار میریزم ومثل مشک تکونش میدم تا حسابی یه دست بشه اگه اینقده خوشبخت هستید که میتونید شیر محلی چرب خریداری کنید و با یک همچین شیری ماست تهیه کردید در اثر این تکانها کره دوغ ازش جدا میشه این کره رو از روی دوغ بردارید .
مرحله سوم : تو عکس میتونید کره ای که روی دوغ ایستاده رو ببینید من با این کره شیرینی برنجی درست کردم خیلی نرم ولطیف ودوست داشتنی شد .
مرحله چهارم : راستی یادم رفت بگم که اگر شما تونستید یه شیر پرچرب داشته باشید ودر نتیجه یه ماست خیلی چرب داشتید وخواستید باهاش کشک درست کنید بهش آب اضافه نکنید بجاش از قطعات یخ استفاده کنید یخ باعث میشه کره زودتر از دوغ جدا بشه
مرحله پنجم : تمام کره رو از دوغ نگیرید کشک که کمی چربی داشته باشه نرمتر وخوشمزه تر خواهد بود.
مرحله ششم : حالا دوغ رو درون قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت ملایم و هر از چند گاهی هم بزنیدش تا حرارت بطور یکنواخت به همه قسمتهایش برسه نکته و فوت تهیه کشک همین جاست ما ماست رو تا حدی حرارت میدیم تا بجوشه دوغ درست مثل شیری که روی حرارته وقتی به جوش میاد کف میکنه ومیاد بالا اصطلاحا کف به سر میشه همین جا حرارت رو خاموش کنید اگر ماست بجوشه دیگه کشک مرغوبی نخواهید داشت من عکس مرحله کف به سر شدنش رو ثانیه به ثانیه برای شما قرار میدم که دقیقا متوجه بشید منظورم چیه.
مرحله هفتم : تو این مرحله باید خاموش کنید کمی بعد آب و املاح از هم جدا میشن
مرحله هشتم : کمی که دمای کشک پایین اومد اونو تو یه کسیه پارچه ای بریزید و بذارید آبش خارج شه و به شکل ماست چکیده دربیاد
مرحله نهم : مردمان جنوب در این مرحله به کشک لورک میگن و اونو با خرما و نون میخورن انصافا هم خیلی خوشمزه است
مرحله دهم : حالا بهش نمک اضافه کنید و در دست به هر شکلی که خواستید فرمش بدهید و در مقابل آفتاب قرار بدید تا خشک بشه و یادتون نره که باید گاهی اونا رو پشت و رو کنید تا کاملا خشک بشن اندازه کشکها بعد از خشک شدن تقریبا نصف میشه پس در زمان شکل دادن اونها رو خیلی کوچک فرم ندید.
مرحله یازدهم : اگر نمک زیاد استفاده کنید کشک شور میشه ولی این قابیلت رو داره که خارج از یخچال نگهداری بشه ولی شما به اندازه نمک بزنید ودرون یه ظرف دردار که دربش حسابی کیپ میشه درون یخچال نگهش دارید تا مجبور نشید مصرف نمکتان را بالا ببرید و فشار خونتان را در معرض خطر قرار دهید ضمن اینکه کشکی که در مقابل نور خورشید بطور کاملا خشک شده باشه حتی اگه نمکش کم باشه باز هم میشه بیرون از یخچال بمونه ولی زمان کوتاهتری من نمیتونم بگم چقدر ماندگاری داره آخه کشک تو خونه ما ده روز بیشتر دوام نمیاره
با سپاسی بیکران
رسانه تبلیغاتی آگهی90
.