تاریخچه قهوه ما را مجذوب خود می کند، به خصوص در مورد اسپرسو. به هر حال، ماموریت اولیه برند نسپرسو در سال 1986 از اسپرسوی موجود در کافه های ایتالیا الهام گرفته شد: چگونه این نوشیدنی را در خانه بازسازی کنیم.
در Novecento، ما به دنبال بازآفرینی قهوه دهه 1940 ایتالیا بودیم: یک فنجان تیره دودی که شما را به فضای قهوهخانههای سنتی ایتالیا بازمیگرداند. در آن زمان، دستگاههای رست کردن، مانند اجاقهای پیتزا، اغلب با هیزم بود. بو دادن به شدت آهستهتر بود و قهوههای مورد استفاده در مخلوطها عمدتاً به وسیله چیزهایی که راحتتر در دسترس بودند ترکیب میشدند: روبوستاهای غرب آفریقا، عربیکاهای آفریقای شرقی و البته برزیل محبوب. یک پیچ و تاب عجیب در این ترکیبات اولیه قهوه یمن بود، اولین قهوه عربیکا در تاریخ که به صورت تجاری معامله می شد.
مواد تشکیل دهنده و لایت رست برای ایجاد یک فنجان با ترشی کم و سنگین، با کرم متراکم و تیره و طعمی تلخ و ماندگار دست به دست هم دادند. آیا این طعم رایج ایتالیایی بود، در آن زمان قهوهها به این شکل بود؟ آیا این تکنیک به خودی خود طعم سنتی را تشکیل می دهد؟ غیرممکن است که بگوییم، بله اما از تمام سفرهای گسترده ما در ایتالیا، می دانیم که این نزدیک ترین طعم است.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ی 09123170777تماس بگیرید.