| اسید سیتریک | یا جوهر لیمو یک اسید آلی ضعیف است. این از مواد نگهدارنده طبیعی است و از آن برای افزودن طعمی اسیدی یا ترش به غذاها و نوشابهها استفاده میشود. اسید سیتریک در میوهها و سبزیجات متنوعی وجود دارد که مهمترین آنها مرکبات مانند لیمو است.
برای جلوگیری از جدا شدن چربیها، به کارامل برای جلوگیری از تبلور ساکارز یا به جای آبلیمو ترش و به بستنی به عنوان یک ماده امولسیونکننده اضافه میشود.جوهر لیمو معمولاً در تولید شراب به عنوان یک جایگزین یا ضد آب که در آن از میوههایی که دارای اسید طبیعی کمی هستند یا استفاده نمیشود، بکار برده میشود.
علاوه بر این، از | اسید سیتریک | به عنوان عامل اصلی رسیدن در اولین مراحل ساخت پنیر موزارلا استفاده میشود.اسید سیتریک یک میان وعده کلیدی در متابولیسم است. نمک | اسید سیتریک (سیترات سدیم) | میتواند به عنوان آنتیاکسیدانها به علت توانایی کلاته کلسیم مورد استفاده قرار گیرد.
شما میتوانید برای استعلام قیمت اسید سیتریک با شماره مندرج تماس حاصل بفرمایید .