– سنسورهای القایی: جزو آن دسته از سنسورهای موقعیت شرکت آی اف ام می باشند که در دماهای بالا قابلیت کاربردی دارند، دارای ضریب دقت بالا و تلورانس بسیار پایین می باشند و از این رو قدرت تشخیص بالایی دارند و دارای استحکام بالا و قابلیت عملکرد در محیط های صنعتی خشن را دارند.
– سنسورها یا حسگرهای خازنی: یکی دیگر از سری سنسورهای موقعیت شرکت آلمانی IFM هستند که دارای ابزارها و دکمه هایی برای تنظیم محدوده حساسیت می باشند.
– اینکودرها یا رمزگذارها: از دسته سنسورهای کنترل حرکتی هستند که زیر مجموعه سنسورهای موقعیت محسوب می شوند. رمزگذارهای افزایشی، رمزگذارهای افزایشی با نمایشگر، رمزگذارهای تک تک و رمزگذارهای چندگانه از اصلی ترین سری اینکودرهای شرکت ifm محسوب می شوند که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند.
سنسورهای سرعت دیگر سنسورهای کنترل حرکتی محسوب می شوند که بسیار جمع و جور بوده و نیاز به فضای زیادی برای نصب ندارند. با استفاده از این سنسورها می توان سرعت فرایندهای صنعتی را به صورت خودکار تحت کنترل قرار دارد.
– سنسورهای فشار: سنسورهای اندازه گیری فشار شرکت ifm دارای سیستم سنجش و ارزیابی یکپارچه، توان اندازه گیری فشار تا ۶۰۰ بار، ثبات و طول عمر بالا، و قابل کاربرد در صنایع و زمینه های بهداشتی هستند.
– سنسورهای جریان و فلومترها: که فقط برای مایعات و گازها کابرد دارند. از این رو برای خنک کننده ها، روانکارها، واحدهای نیروگاهی، سیتم های تهویه و راه اندازی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند.
– سنسورهای دما: دما نیز یکی از متغیرهای مهم در صنایع می باشد که تغییرات و نوسانات آن می تواند بر فرایندها آثار مثبت و منفی داشته باشد. هدف استفاده از سنسور دما، کنترل دمای فرایندها و ابزارها به منظور ممانعت از فراروی آن ها از حد مجاز می باشد.