در شبکه های مخابراتی و انتقال و توزیع برق به منظور امکان دسترسی به کابل های مدفون از منهول (آدم رو) های پیش ساخته بتنی استفاده می شود . ابعاد این منهول ها متناسب با نوع و تعداد کابل های ورودی و خروجی و همچنین عمق دفن کابل ها تعیین می گردد. این منهول ها از دو بخش اصلی بدنه و درب تشکیل شده اند که معمولا هر یک از این دو بخش بصورت مجزا ساخته شده و در محل بر روی هم نصب می شوند .
بدلیل ویژگی ها و مزایای بتن مسلح ، بدنه این منهول ها از جنس بتن با مقاومت بالا است که توسط آرماتورهای فولادی مسلح شده اند . بدنه این منهول ها از چهار وجه جانبی و یک وجه کف تشکیل شده است . البته در مواردی که در محل نصب یک لایه بتن مگر اجرا شده باشد ، به منظور کاهش هزینه های ساخت و سهولت نسبی در نصب گاهی از منهول های بدون کف استفاده می شود .
بدنه این منهول ها در دو نوع ترافیکی و غیر ترافیکی طراحی و تولید می شود . از منهول های ترافیکی برای نصب در معابر وسایل نقلیه و از منهول های غیر ترافیکی جهت نصب در سایر نقاطی که امکان عبور وسایل نقلیه یا بارهای سنگین وجود ندارد ، استفاده می شود . منهول های ترافیکی بر اساس نشریه 139 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور باری تحمل بار متمرکز 8 تن و همچنین تحمل فشار جانبی خاک ناشی از بارهای ترافیکی طراحی و ساخته می شوند . همچنین در طراحی آنها اثرات ضربه ناشی از بارهای ترافیکی در نظر گرفته شده و ضریب افزایش بار مربوطه اعمال می گردد. مقدار این ضریب مطابق آیین نامه بتن ایران معادل 3/ 1می باشد.