مالتو معمولاً با دکسترین 20-15 یا 20-18 به فروش میرسد. منبع این محصول معمولاً نشاسته سیبزمینی، گندم، ذرت، برنج و… میباشد. اگرچه پودر حاصل از این محصولات طبیعی است، اما پس از آن فرآوری میشود. مالتودکسترین به شکل پودر سفید رنگ و یا شربتهای غلیظ موجود میباشد که در صنعت غذایی معمولا از نوع پودری آن استفاده میکنند که بسیار قابل هضم بوده و کیفیت محصول را افزایش میدهد.
این محصول به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در صنایع غذایی، مکملهای ورزشی، دارویی، غذای کودک، دسرهای منجمد، شیرینی و شکلات، بستنی، محصولات گوشتی و سالاد، و همچنین در صنایع آرایشی بهداشتی و کاغذ سازی مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه مالتودکسترین، تولید کنندگان نشاسته را از طریق فرآیندی به نام هیدرولیز قرار میدهند. هیدرولیز از آب، آنزیمها و اسیدها برای جدا کردن نشاسته به قطعات کوچکتر استفاده میکند، در نتیجه یک پودر سفید متشکل از مولکولهای قند بوجود میآید.
برای سفارش محصول مالتو دکسترین با کارمند فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید:
09124850508 فروتن