پوست گيري #سيب_زميني به دو صورت #سايشي و #بخار انجام مي شود.
-#پوست_گير_سايشي : از برخورد سيب زميني با سطحي زبر ( سمباده ) #پوست آن كنده مي شود. در اين نوع پوست گير يك صفحه گرد و گردان در كف و يك استوانه بر روي آن وجود دارد كه سطح هر دو داراي سمباده مي باشد. با وارد شدن سيب زميني درون آن صفحه گردان سيب زميني را به گردش در آورده و با برخورد آن به ديواره و كف دستگاه پوست آن گرفته مي شود. متناسب با نوع سيب زميني زمان #پوست_گيري قابل تنظيم مي باشد. بعد از مدتي سمباده دستگاه پوست گير تمام شده و مجدد سمباده بر روي آن نصب مي شود. به دليل مكانيزم اين دستگاه هنگام پوست گيري مقداري از گوشت سيب زميني از بين مي رود.
دو نوع پوست گير سايشي داريم:
١- تك درام : داراي يك استوانه است و سمباده بر روي آن نصب مي شود. براي تعويض سمباده بايد دستگاه كاملا باز شده و سمباده جديد نصب شود.
٢- دو درام : داراي يك بدنه اصلي و يك درام داخلي است كه سمباده بر روي درام داخلي نصب مي شود. مزيت اين پوست گير اين است كه هنگام تعويض سمباده فقط درام داخلي باز مي شود.
-#پوست_گير_بخار : سيب زميني درون يك مخزن وارد شده و بخار با فشار بالا به داخل مخزن تزريق مي شود. بخاطر فشار بالاي بخار پوست سيب زميني به طور كامل از آن جدا شده و بدون از بين بردن گوشت سيب زميني، پوست از آن جدا مي شود. اين نوع از پوست گير داراي قيمت خيلي بالاتر از نوع سايشي است اما ضايعات آن تقريبا صفر است و براي خطوط #فرنچ_فرايز و #الويه استفاده مي شود.
با توجه به نوع فرآوری سیب زمینی و ميزان ظرفیت خط توليد، نوع پوست گير سایشی یا بخار در ظرفيت هاي مختلف قابل طراحي و ساخت مي باشد.
جهت مشاوره و اطلاعات بيشتر با ما تماس بگيريد.
مهندس مرادي 92 74 690 0912
مهندس ربيعي 22 87 440 0912
کانال اینستاگرام ما را دنبال کنید.
https://www.instagram.com/tnga.company