فروش دستگاه اسیاب ارد
آرد کامل آردی میباشد که از تمامی اجزا دانه گندم تهیه شده است .
گندم دارای سه لایه بیرونی ،پوسته ولایه آلرون و مغز گندم (آندوسپروم) است و پوسته گندم 9 درصد، آلرون 8 درصد و آندوسپروم 80 درصد از وزن خشک گندم را به خود اختصاص داده و 3 درصد دیگر مربوط به جوانه گندم است که در طرفین طولی دانه گندم وجود میدارد
قسمت عمدهی پوستهی گندم سلولز یا فیبر است که علاوه بر وجود ویتامینهای گروه Bدارای 3 درصد مواد معدنی مثل آهن، روی، منیزیم و کلسیم است، اما 18 درصد ویتامینها و 9 درصد مواد لیپیدی(چرب) نهفته در ساختار گندم در لایه آلرون وجود دارد .
جوانه گندم نیز در ساختار خود دارای 36 درصد پروتئین و غنی از چربیها و ویتامینهای گروه B .
مواد معدنی و ویتامینهای موجود در این دو لایه در فرایند تولید آرد در کارخانه های آرداز بین رفته و تنها نشاسته که تاثیر زیادی در چاقی افراد دارد، باقی میماند..