بذر پیاز زرد گلدن ای سیمینس0
پیاز با نام علمی Allium cepa گیاهی از خانواده نرگسیان یکی از سبزیجات پرمصرف در جهان میباشد، پیاز قدمت بسیار طولانی ای دارد، اسناد به جا مانده از اهرام مصر نشان می دهد چند هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر کاشته می شود و به عنوان غذای اصلی مصرف می شده است. پیاز گیاهی دو یا سه ساله است که قسمت زیرزمینی آن قابل مصرف می باشد و ساقه ی هوایی آن آبدار و توخالی بوده است که کمتر مورد مصرف قرار می گیرد، در سال اول و با انجام غذاسازی گیاه پیاز زیر زمین تشکیل شده است و در سال دوم ساقه های گل دار ظاهر میشود و برداشت بذر پیاز طلایی آغاز می شود. و پیازهای روز کوتاه در اواخر تابستان و پاییز که طول روز کوتاه است کاشته می شود، رعایت این موضوع به تشکیل پیازهای با کیفیت تر می انجامد، طول روز کوتاه یعنی پیاز به نور کمتر و حرارت کمتر برای تشکیل سوخ (bulb) و غذاسازی میباشد..