تجهیزات فست فود شامل یک لیست می شود که موارد مختلفی را به خود اختصاص داده اند و تمامی آن ها برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی مورد نیاز هستند و نمی توان از خرید هر کدام آن ها فاکتور گرفت.
از این رو اگر قصد داریم که یک فست فودی را راه اندازی نمایید، در ابتدای کار نیاز است تا تجهیزات مورد نیازتان را بشناسید و سپس برای خرید آن ها اقدام کنید.
پس اگر تصمیم شما جدی است و قصد دارید در این زمینه به موفقیت بالایی دست پیدا کنید، کافیست با این لیستی که برای شما آماده شده است،توجه کنید.
انواع تجهیزات فست فود
همانطور که در ابتدای متن نیز اشاره شد، تجهیزاتی که برای راه اندازی فست فود مورد استفاده قرار می گیرند بسیار گسترده هستند و هر کدام از آن ها می توانند نقش و وظیفه خاصی را در آشپزخانه صنعتی ایفا کنند.
به همین علت با توجه به منویی که برای فست فود خود در نظر گرفته اید، باید بدانید به کدام یک از این تجهیزات نیاز دارید.
پس با دقت بالایی به این موارد توجه کنید و در صورت نیاز آن را در فهرست خود قرار دهید.
فر پیتزا
یکی از اصلی ترین وسیله هایی که برای راه انداختن یک فست فود به آن نیاز دارید، فر پیتزا می باشد. فرها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن ها این قابلیت را دارند تا طعم متفاوتی از پیتزا را به اشتراک بگذارند.
از جمله این فرها می توان به فر ریلی، فر صندوقی، فر آجری و یا فر تنوری اشاره کرد. همچنین هر کدام از این انواع نیز در مدل های مختلفی دسته بندی می شوند که شما بر اساس تعداد مشتریان یا ساعات کاریتان می می توانید انواعی از آن ها را تهیه نمایید.
دستگاه سرخ کن
دستگاه سرخ کن را نیز می توان در بین مهم ترین تجهیزات فست فود قرار داد که دارای ظرفیت های مختلف است. رایج ترین این دستگاه ها به صورت تک لگن و دو لگن هستند که شما در ابتدا نیاز خودتان را شناسایی می کنید و سپس اقدام به خرید آن می کنید.
همین تعداد لگن ها تعیین کننده قیمت می باشند. از این رو اگر در ابتدای کار هستید
و سرمایه زیادی ندارید و همچنین نمی دانید به چه اندازه مشتری خواهید داشت، می توانید از سرخ کن تک لگن استفاده کنید.
دستگاه کباب ترکی
قیمت تجهیزات فست فود
یکی از محبوب ترین غذاهای ساندویچی کباب ترکی می باشد. همین محبوبیت باعث می شود تا شما به فکر تهیه یک دستگاه باشید تا بتوانید در تهیه کردن آن به شما کمک کند.
دستگاه کباب ترکی از تجهیزات مهم در فست فود مورد نیاز می باشد که در انواع مختلف طراحی و تولید شده است که از جمله آن ها می توان به گزینه هایی همچون تک سیخه، دو سیخه، سه سیخه، چهار سیخه، پنج سیخه و… اشاره کرد. همچنین به غیر از ظرفیت در دو نوع حرارتی و تابشی می توانید از آن بهره ببرید.
قیمت دستگاه کباب ترکی نیز بر اساس تعداد سیخ و ظرفیت تعیین می شود و به طبع هر چقدر تعداد سیخ ها بیشتر باشد، به همان اندازه نیز باید هزینه بیشتری را برای آن کنار بگذارید.