امروزه برای راه اندازی مشاغلی همچون رستوران، هتل، تالار، فست فود و … نیازمند راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی است تا بتوان این مشاغل را به بهترین نحو ممکن اداره کرد. این کسب و کارها نیازمند لیستی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستند تا بتوانند شروع به کار بکنند. شاید تهیه ی این تجهیزات برای افراد مقداری هزینه بر باشد اما ماندگاری
و کیفیت بالای آن ها می تواند در کمترین زمان سودآوری بالایی را برای این کسب و کارها به دنبال داشته باشد.
این تجهیزات انواع مختلف با کارایی های متفاوت دارند از دستگاه های طبخ غذا گرفته تا تجهیزات شستشو و بهداشتی همه و همه برای یک آشپزخانه صنعتی لازم و ضروری هستند. معمولا هر ساله تکنولوژی ساخت این تجهیزات پیشرفت می کنند و نوآوری و خلاقیت و کارایی بهتر در این گونه محصولات به خوبی دیده می شود.
معرفی تجهیزات آشپزخانه صنعتی
شاید یکی از مهمترین دغدغه های افرادی که قصد افتتاح رستوران، هتل، تالار، تهیه غذا، فست فود و … را دارند راه اندازی آشپزخانه است که مهمترین بخش کسب و کار می باشد. در ابتدای کار باید تمام تجهیزات آشپزخانه صنعتی فراهم شود. تهیه تجهیزات به طور کامل و بدون هیچ کم و کاستی زمینه موفقیت و پیشرفت کسب و کار را فراهم می کند.
بهتر است تجهیزات صنعتی با کیفیت و به روز باشند چون کیفیت و کارایی خوب این تجهیزات رابطه ی مستقیمی با کیفیت غذاها از لحاظ طعم و بهداشت خواهد داشت.
با توجه به اینکه هر روز به آمار افتتاح غذاخوری ها و رستوران ها افزوده می شود پس متقابلا نیاز به تجهیزات صنعتی و دستگاه های متعدد بیشتر می شود و هر کسب و کاری با توجه به منوی مورد نظر خود تجهیزات مناسب را تهیه می کند و از خرید تجهیزات غیر ضروری خودداری می کند.
در سطح کشور شرکت ها و مجموعه های زیادی در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی فعالیت می کنند و برای پیشی گرفتن از رقبا همواره سعی می کنند تا تولید تجهیزات خود را با مدرن ترین تکنولوژی ها همگام کنند.
این تولید کنندگان با توجه به درخواست متقاضی تجهیزات را با مشخصات فنی و ابعاد سفارشی تولید می کنند. تمامی این تجهیزات زیر نظر متخصصان و با رعایت استانداردها و کنترل کیفیت روانه ی بازار می شوند .
کسب و کارهایی که نیاز به تجهیزات صنعتی دارند هر کدام به دستگاه های متفاوتی نیاز دارند که در ادامه به هر کدام جداگانه می پردازیم.
تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
شرکت هایی که به ساخت تجهیزات آشپزخانه صنعتی مشغول هستند از بهترین متریال ها و مواد اولیه استفاده می کنند. طراحی و تولید این تجهیزات نیازمند دقت و دانش بخصوصی است چون این تجهیزات نیازهای بخش های مختلفی از بازار را باید جوابگو باشند. تولید کنندگان تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای بخش عمومی و خصوصی بازار محصولات
متنوعی تولید می کنند که به خوبی جوابگوی هر دو بخش می باشد.
صنایع در ابتدا با دسته بندی آشپزخانه ها و با توجه به ظرفیت آشپزخانه و طراحی و میزان استفاده از محصولات، تجهیزات را طراحی می کنند. هر محصول صنعتی نسبت به کارایی آن تولید می شود.
برای آشپزخانه های سازمان های خصوصی، شرکت ها، تالارها، فست فودی ها و رستوران های بزرگ و کوچک لوازم پخت و پز متفاوت و پرکاربردی تولید می شود.
تولید کنندگان پس از تولید تجهیزات آشپزخانه آماده ی نصب و راه اندازی محصول در آشپزخانه هستند و با خدمات پس از فروش در راستای مشتری مداری قدم برمیدارند.
قطعا رضایت مشتریان با ارائه محصولات با کیفیت تکمیل می شود. معمولا تولید کنندگان صنعت تجهیزات آشپزخانه صنعتی بر روی تمامی محصولات استانداردهای لازم را پیاده می کنند تا محصولات نهایی بتواند از لحاظ مواردی نظیر کیفیت بالا، پشتیبانی و خدمات پس از فروش،مشاوره طراحی و تولید و قیمت مناسب ، رضایت مصرف کننده را جلب کند.