دستگاه فر دوار (تنور دوار) رستورانی با کاربری آسان در ابعاد مناسب برای مکان های کوچک
پخت به صورت چرخشی و حرارت مستقیم می باشد.
مناسب برای پخت نان های سنتی(لواش و تافتون)، پیتزا در مکان های کوچک مانند رستوران می باشد.
ویژگی های دستگاه فر دوار (تنور دوار) پخت نان رستورانی
قابل انتقال توسط جرثقیل به مکانهای مختلف
جابجایی آسان در نانوایی
دارا بودن الکتروگیربکس خارجی بدون صدا با عمر طولانی
قابلیت استفاده از هردونوع سوخت گاز و گازوئیل به واسطه تعویض مشعل
دارای شرایط فروش اقساطی
ساعات پاسخ گویی 8 صبح تا 10 شب.
جهت کسب اطلاعات و راهنمایی در مورد دستگاه های شرکت پاک اندیشان و اطلاع از شرایط خرید ، شرایط فروش اقساطی و خدمات پس از فروش و استعلام قیمت تماس بگیرید.
لینک های دسترسی به شرکت پاک اندیشان:
https://www.linkedin.com/in/pakandishan
https://www.instagram.com/pakandishan.co
https://www.aparat.com/pakandishan
https://t.me/pakandishansales