بهترین آموزش ایمن سازی وردپرس
افزایش امنیت حرفه ای در وردپرس
در این محصول آموزشی به شما یاد می دهم که چه طور با رعایت کوچکترین کارها و اعمال تغییرات جزئی امنیت وب سایت وردپرسی خود را چندین برابر کنید.
امنیت وب سایت خود را بالا ببرید تا از شر هکرها و رقبای خود در امان باشید
نوع آموزش : تصویری و کاملا پروژه محور
مخاطب : افرادی که قصد دارند سایت وردپرسی خود را ایمن کنند
تعداد فایل های آموزشی : 2 عدد فایل ویدئویی با فرمت MP4 به مدت 1 ساعت و 45 دقیقه
مدرس : جاوید گرشاسبی
ایمن سازی وردپرس یکی از مهمترین کارهایی است که هر وبمستری باید انجام دهد. امنیت در کسب و کارهای اینترنتی امروزه خیلی مهم شده است. هر وبمستری باید بتواند به خوبی از اطلاعات کسب و کارش محافظت کند. صرف نظر از هکرهای خرابکار که فقط به فکر هک کردن سایت مورد نظر و به نمایش گذاشتن قدرتشان هستند اطلاعات وب سایت های اینترنتی امروزه خیلی ارزشمند شده است.
به عنوان مثال فرض کنید یکی از رقبای شما به اطلاعات تماس مشتریان شما دسترسی پیدا کند! در این صورت چه اتفاقی می افتد؟ مسلما مشتریان شما را به راحتی می تواند از دستتان در بیاورد. ممکن است با آفرها و پیشنهاد های ویژه عملیات بازاریابی اینترنتی را روی آن ها انجام دهد. البته این فقط یک مثال ساده بود.
اما باید بدانید امروزه خیلی از کسب و کارهای اینترنتی که نمی خواهند از کورس رقابت عقب بمانند دست به این کارها می زنند. حتی دیده شده بعضی از دوستان برای بدست آوردن این اطلاعات پول زیادی را خرج می کنند.
هدف از تولید این محصول چه بود؟
متاسفانه دزدی اطلاعات کسب و کارها فقط یک طرف قضیه است. مورد مهم تر که امروزه شاهد آن هستیم این است که عده ای با هک کردن سایت های آموزشی قصد دارند تا محصولات آموزشی و دانلودی دوستانی که کلی برای تولید آن ها زحمت کشیده اند را به صورت رایگان در اینترنت پخش کنند.
هکرهایی که این گونه کار می کنند با هک کردن اکانت یکی از کاربرانی که از مشتریان سایت مورد نظر است به محصولات خریداری شده توسط آن فرد دسترسی پیدا می کنند. امروزه تمام سایت ها به گونه ای شده اند که لینک محصولات دانلودی خریداری شده را در حساب کاربری خریدار تا ابد قرار می دهند. و همین مورد باعث می شود که این اطلاعات به دست هکر ها بیافتند.
هدف اصلی من در تولید این محصول آموزشی همین است که جلوی سود جویانی که به این گونه رفتار می کنند را بگیرم! البته امنیت همیشه لازم است و در هر وب سایتی با هر حوزه کاری باید رعایت شود.
چرا ایمن سازی وردپرس؟
به خاطر اینکه اکثر سایت های اینترنتی که امروزه در وب فارسی مشاهده می شوند وردپرسی هستند. مشتریان زیادی داشته ام و دارم که از وب سایت های وردپرسی استفاده می کنند. و مطمئن هستم که به خاطر محبوبیتی که وردپرس در کشور ما دارد در آینده هم کسب و کارهای اینترنتی وب سایت های خود را توسط وردپرس راه اندازی خواهند کرد.
در این که وردپرس محبوب است شکی نیست! وردپرس بهترین سیستم سایت سازی است که در حال حاضر طرفدارهای زیادی دارد. به خاطر همین هم هر روز در حال گسترش است و روز به روز افزونه های جدیدی برای آن نوشته می شود. همین هم باعث می شود تا نیاز هر کسی را در طراحی وب سایت بر طرف کند.
مورد بعدی که خیلی مهم است آسیب پذیری وردپرس است. به خاطر اینکه سورس باز است و هر کسی می تواند در آن دستی داشته باشد امنیت آن پایین می آید. به همین خاطر تصمیم به تولید این محصول آموزشی کردم تا هر وب سایت ورپرسی بتواند امنیت را برای وب سایت خود برقرار کند.
آنچه در این محصول آموزشی یاد خواهید گرفت :
راه اندازی وردپرس از ابتدا به صورت ایمن
عوض کردن نام و یوزرنیم دیتابیس
افزایش امنیت با عوض کردن پسوند جداول دیتابیس
عوض کردن نام کاربری وردپرس و پنهان کردن آن از دید کاربران
افزایش امنیت با قرار دادن پسورد دو مرحله ای در صفحه ورود به مدیریت وردپرس
قرار دادن احراز هویت در تمام صفحات ورود و ثبت نام در سایت
بک آپ گیری از کل سایت و دیتابیس
جلوگیری از دسترسی آی پی های غیر مجاز
اعمال محدودیت در تعداد دفعات تلاش برای ورود به سایت
ایمن سازی فایل های .htaccsess و wp-config.php
بستن حق دسترسی به فایل های مهم توسط کاربران سایت
تعیین کردن اینکه صفحه ورود به مدیریت وردپرس چه مواقعی قابل مشاهده باشد
اجباری کردن انتخاب پسورد قوی برای کاربرانی که قصد عضویت در سایت را دارند
جلوگیری از آپدیت خودکار هسته وردپرس برای حفظ امنیت بیشتر
و بسیاری از نکات مهم در افزایش امنیت وردپرس
وردپرس خود را ایمن کنید تا از سوء استفاده های هکرها و رقبای خود در امان باشید
من جاوید گرشاسبی در این دوره آموزشی پروژه محور به شما یاد می دهم که چگونه با رعایت کوچکترین کارها و اعمال تغییرات جزئی در کمتر از دو ساعت بتوانید امنیت وب سایت وردپرسی خود را بالا ببرید.
جهت ثبت سفارش به لینک سایت در زیر مراجعه نمایید :